Sluiten
Pluimers Isolatie

Sinds kort werkt Isolatiebedrijf Pluimers met installatiebedrijf De Groot. Het installatiebedrijf, net als Pluimers een echt familiebedrijf, is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende Nederlandse installatie-bedrijven. De Groot heeft inmiddels al negen vestigingen verspreid over het hele land.

Energy panel
De Groot is onder andere een expert op het gebied van het innovatieve energy panel. Het energy panel is een systeem waarmee koud water wordt omgezet naar warm water. Hierbij maakt het systeem gebruik van de omgevingstemperatuur en is het niet afhankelijk van de zon.

Door de samenwerking met de Groot kan Pluimers het innovatieve energy panel aan haar uitgebreide productassortiment toevoegen. Zo kan Pluimers naast woningisolatie haar klanten nog beter voorzien van duurzame en milieuvriendelijke oplossingen.