Sluiten
Pluimers Isolatie

De Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland (VENIN) organiseert in samenwerking met meerdere (na)- isolatie bedrijven zaterdag 5 november 2016 voor de eerste keer de Dag van de Isolatie. Door één dag speciaal voor isolatie in het leven te roepen, kunt u zien wat isoleren inhoudt en al uw vragen direct aan onze isolatie-uitvoerders stellen.

Isolatiebedrijf Pluimers zal deze dag op meerdere plaatsen in Nederland aanwezig waar u zich kunt laten informeren of een kijkje kunt nemen hoe het uitvoeren van spouwmuurisolatie in zijn werk gaat. Op de website www.dagvandeisolatie.nl  kunt u zien waar in het land wij te vinden zijn.

Win een waarde cheque van €1.000-,

Wie tussen 5 en 25 november zelf zijn of haar huis laat isoleren kan in aanmerking komen voor één van de drie isolatiecheques ter waarde van € 1.000,- die branchevereniging VENIN ter beschikking stelt. Wilt u meedingen naar een van de waarde cheques? Laat dan uw woning, in deze periode, isoleren door Pluimers!

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Om particuliere woning- en appartementseigenaren te stimuleren hun huis te isoleren heeft de overheid de subsidie “Energiebesparing Eigen Huis” in het leven geroepen. Met deze regeling kunt u tot wel 20% subsidie krijgen op uw investering. Deze subsidie kan van 15 september tot en met 31 december 2018 worden aangevraagd. Onze adviseurs kunnen u hier alles over vertellen.