Sluiten
Pluimers Isolatie

Met HR RenoRoof en HR RenoWall biedt Pluimers Isolatie twee totaalconcepten voor de bestaande bouw. Deze innovatieve producten zijn een esthetische upgrade en zorgen tegelijk voor een enorme verduurzaming! Op Renovatie 2018, van 23 tot en met 25 mei in de Brabanthallen in Den Bosch, is Pluimers Isolatie te vinden in hal 3 (standnummer B.006). Klik hier voor (tijdelijk) gratis tickets voor die beurs, de gratis tickets zijn verkrijgbaar tot 22 mei.

HR RenoRoof

Pluimers Isolatie heeft een ruim assortiment in dakisolatie. Naast dit pakket bieden wij nog een extra service. Met HR RenoRoof isoleren wij een dak compleet naadloos. Maar we gaan verder: bij dit product hoort ook een grondige renovatie. Wij zorgen voor een goed geïsoleerd en geheel vernieuwd dak.

De voordelen van HR RenoRoof

• Hogere luchtdichtheid, geen naden,
• Weinig tot geen afval door maatwerk en productie op locatie,
• Hogere isolatiewaardes mogelijk door het gebruik van hoogwaardig materiaal (PIR),
• Extra opties mogelijk: nieuwe dakpannen, dakkapel, dakraam, zonnepanelen etc.

HR RenoWall

Met deze vorm van buitengevelisolatie bereiken wij hogere isolatiewaarden dan met enkel het isoleren van de spouwmuur. Daarnaast zijn de afwerkingsmogelijkheden grenzeloos én krijgt een gevel nadien een totaal nieuwe aanblik. Pluimers heeft twee soorten HR RenoWall: Ceramic en Mineral. Het verschil zit in de soort steenstrips die we gebruiken, de basis is gelijk.

De afwerking bestaat uit keramische of minerale steenstrips. Deze beide bestaan grotendeels uit zand en andere minerale componenten. Bij fabricage van minerale steenstrips komt minder energie en CO2 vrij waardoor het een zeer duurzaam product is.

De voordelen van HR RenoWall

• Zeer hoge veiligheid en betrouwbaarheid van de systemen,
• Systeemcomponenten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd,
• Componenten afkomstig van gerenommeerde partners,
• Nagenoeg onbegrensde ontwerpvrijheid in kleur, vorm en structuur,
• Modern en duurzaam bouwmateriaal.