Sluiten
Pluimers Isolatie

Goed klimaatbeleid en een schone, innovatieve industrie levert Nederland concurrentievoordeel, welvaart en banen op. Het fossiele tijdperk maakt plaats voor een nieuw tijdperk waarin duurzame bedrijven kansen krijgen die banen opleveren. Die kansen moet Nederland dan wel grijpen. Dat maken cartoons die vanaf vandaag in landelijke dagbladen te zien zijn duidelijk. De Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE), Natuur & Milieu, Greenpeace, Natuur- en Milieufederaties, Milieudefensie, de Jonge Klimaatbeweging en MVO Nederland zijn afzender van de illustraties. Pluimers steunt dit prachtige initiatief.

De organisaties vragen zo aandacht voor maatregel-en die nu nodig zijn om de uitstoot van CO2 terug te brengen. ‘We laten hiermee zien dat we voor een keuze staan: rommelen we door op een doodlopend spoor, of investeren we in echt duurzame doorbra-ken? Het antwoord is wat ons betreft een inkopper-tje’, aldus Marjolein Demmers van Natuur & Milieu.

Meer informatie over dit initiatief? Kijk op: www.inkoppertjes.com

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Adviesgesprek aanvragen
Vraag een gratis adviesgesprek aan