Sluiten
Pluimers Isolatie
Header image

Nieuw product: HR-EcoPearl Addgreen

Wij hebben een nieuw revolutionair product in ons assortiment. De HR-EcoPearl Addgreen. Deze parel kan toegepast worden bij spouw- en vloerisolatie. Pluimers HR-EcoPearl Addgreen parels hebben een uitstekende isolerende werking. Daardoor is er minder energie nodig en verbetert het leefklimaat in huis. Deze parels hebben dezelfde productkenmerken als de parels die wél volledig uit fossiele grondstoffen bestaan. Met de HR-EcoPearl Addgreen kiest u dus bewust voor duurzame, hernieuwbare energiebronnen én een hoogwaardige kwaliteit.

CO2 Footprint
AddGreen® is een product met een gunstige CO2 Footprint. Vanaf de productie tot en met het aanbrengen van de parels wordt er een bepaalde hoeveelheid CO2 uitgestoten. Vanaf de gebruiksfase wordt deze hoeveelheid echter in 2,2 maanden weer terugverdiend, waarna de CO2-besparing begint. Ook is de HR-EcoPearl Addgreen 100% recyclebaar!

Kiest u voor een duurzame toekomst?
Hoe meer mensen kiezen voor duurzame grondstoffen en hernieuwbare energie, hoe succesvoller de verduurzaming is. Met AddGreen® zet u een stap in de goede richting, door een stukje groen toe te voegen aan uw woning(en) of gebouw. Zo zorgen we er samen voor dat onze aarde leefbaar blijft voor toekomstige generaties. “We shape the future!“

Uw spouwmuur- of vloer laten isoleren met de HR-EcoPearl Addgreen? Vraag hieronder een advies gesprek aan:

Nieuw product: HR-EcoPearl Addgreen

Wij hebben een nieuw revolutionair product in ons assortiment. De HR-EcoPearl Addgreen. Deze parel kan toegepast worden bij spouw- en vloerisolatie. Pluimers HR-EcoPearl Addgreen parels hebben een uitstekende isolerende werking. Daardoor is er minder energie nodig en verbetert het leefklimaat in huis. Deze parels hebben dezelfde productkenmerken als de parels die wél volledig uit fossiele grondstoffen bestaan. Met de HR-EcoPearl Addgreen kiest u dus bewust voor duurzame, hernieuwbare energiebronnen én een hoogwaardige kwaliteit.

CO2 Footprint
AddGreen® is een product met een gunstige CO2 Footprint. Vanaf de productie tot en met het aanbrengen van de parels wordt er een bepaalde hoeveelheid CO2 uitgestoten. Vanaf de gebruiksfase wordt deze hoeveelheid echter in 2,2 maanden weer terugverdiend, waarna de CO2-besparing begint. Ook is de HR-EcoPearl Addgreen 100% recyclebaar!

Kiest u voor een duurzame toekomst?
Hoe meer mensen kiezen voor duurzame grondstoffen en hernieuwbare energie, hoe succesvoller de verduurzaming is. Met AddGreen® zet u een stap in de goede richting, door een stukje groen toe te voegen aan uw woning(en) of gebouw. Zo zorgen we er samen voor dat onze aarde leefbaar blijft voor toekomstige generaties. “We shape the future!“

Uw spouwmuur- of vloer laten isoleren met de HR-EcoPearl Addgreen? Vraag hieronder een advies gesprek aan:

Vraag direct een adviesgesprek aan