Sluiten
Pluimers Isolatie
Header image

Goed nieuws! Er is nu nog meer subsidie op isolatie! De SEEH subsidieregeling wordt tijdelijk verhoogd naar circa 30%!

Om particuliere woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) tegemoet te komen besloot minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) de subsidiebedragen tijdelijk te verhogen voor beide regelingen van de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH).
De SEEH subsidieregeling wordt tijdelijk verhoogd naar circa 30% van de investeringskosten. De minister wil hiermee woningeigenaren extra financieel ondersteunen om dit jaar verduurzamingsplannen uit te voeren.

Particuliere woningeigenaren die minimaal 2 isolatiemaatregelen laten uitvoeren en betalen tussen 1 juni 2020 en 31 december 2020 komen in aanmerking voor dit verhoogde subsidiebedrag.

Alle bedragen en informatie vindt u op de subsidie pagina:
Bekijk hier alle informatie en vraag een gratis adviesgesprek aan

Goed nieuws! Er is nu nog meer subsidie op isolatie! De SEEH subsidieregeling wordt tijdelijk verhoogd naar circa 30%!

Om particuliere woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) tegemoet te komen besloot minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) de subsidiebedragen tijdelijk te verhogen voor beide regelingen van de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH).
De SEEH subsidieregeling wordt tijdelijk verhoogd naar circa 30% van de investeringskosten. De minister wil hiermee woningeigenaren extra financieel ondersteunen om dit jaar verduurzamingsplannen uit te voeren.

Particuliere woningeigenaren die minimaal 2 isolatiemaatregelen laten uitvoeren en betalen tussen 1 juni 2020 en 31 december 2020 komen in aanmerking voor dit verhoogde subsidiebedrag.

Alle bedragen en informatie vindt u op de subsidie pagina:
Bekijk hier alle informatie en vraag een gratis adviesgesprek aan