Sluiten
Pluimers Isolatie
Header image

Pluimers Isolatiekrant 2020

Inmiddels is de zesde serie van de succesvolle isolatiekrant een feit. De krant wordt landelijk verspreid met een oplage van 2.000.000. De krant wordt geopend met een voorwoord door Olof van der Gaag van de Nederlandse vereniging Duurzame Energie (NVDE). Uiteraard wordt er door de Rijksoverheid ruim aandacht gegeven aan de landelijke subsidie op woningisolatie. Naast de laatste ontwikkelingen op isolatie gebied leest u ook ervaringen van klanten met ons bedrijf in de lokale interviews. Kortom genoeg nieuws.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de isolatiekrant online!

Pluimers Isolatiekrant 2020

Inmiddels is de zesde serie van de succesvolle isolatiekrant een feit. De krant wordt landelijk verspreid met een oplage van 2.000.000. De krant wordt geopend met een voorwoord door Olof van der Gaag van de Nederlandse vereniging Duurzame Energie (NVDE). Uiteraard wordt er door de Rijksoverheid ruim aandacht gegeven aan de landelijke subsidie op woningisolatie. Naast de laatste ontwikkelingen op isolatie gebied leest u ook ervaringen van klanten met ons bedrijf in de lokale interviews. Kortom genoeg nieuws.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de isolatiekrant online!