Sluiten
Pluimers Isolatie
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Beste isolatiebedrijf van Nederland (NBSA)
  • Isolatiepartner van veel energiemaatschappijen
  • Europees marktleider
  • Breed assortiment isolatieproducten

Het dak van een woning is één van de grootste warmteverliesgevende bronnen in een woning. Via het dak gaat er ongeveer 30% aan warmte verloren. Een goede dakisolatie is dus een vereiste voor iedere woning. Dakisolatie kan op meerdere manieren worden aangebracht, dakisolatie met purschuim aan de binnen- of buitenzijde van het dak komt het vaakst voor. Pluimers isolatie isoleert vele honderden woningen per jaar met purschuim en heeft al meer dan 40 jaar ervaring met dakisolatie van woningen, kantoorpanden of uiteenlopende daken van utiliteiten.

Dakisolatie purschuim (binnenzijde)

Dakisolatie purschuim aan de binnenzijde van het dak is de meest voorkomende vorm van dakisolatie. Hierbij wordt er aan de binnenkant van het dak een laag polyurethaan aangebracht. Polyurethaan (of PUR) staat bekend om haar hoge isolatiewaarden en wordt naadloos tegen de binnenzijde van het dak gespoten. Dakisolatie aan de binnenzijde is mogelijk als het een schuin dak betreft, bekijk hier hoe dakisolatie met purschuim wordt aangebracht.

Dakisolatie purschuim (buitenzijde)

Dakisolatie aan de buitenzijde komt veel voor bij nieuwbouwwoningen. Tijdens de bouw van de woning wordt er op het dak een naadloze polyurethaan isolatielaag aangebracht. Na het aanbrengen van deze isolerende laag kunnen de panlatten en dakpannen worden aangebracht. Uiteraard is dit ook mogelijk bij bestaande woningen maar dit vergt een behoorlijk investering, dakisolatie aan de binnenzijde is dan ook een logischere optie.

Dakisolatiesystemen

Wilt u een goed geïsoleerd en mooi afgewerkt dak? Bekijk dan een van onze top dakisolatiesystemen. Wij combineren de beste isolatiematerialen met de mooiste afwerken: van solide basis tot high-end. Maak nu kennis met onze topsystemen: Amarillo, Aurora, Apollo en Horizon. Lees hier meer over onze dakisolatiesystemen.

 

Onze partners