Sluiten
Pluimers Isolatie
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Beste isolatiebedrijf van Nederland (NBSA)
  • Isolatiepartner van veel energiemaatschappijen
  • Europees marktleider
  • Breed assortiment isolatieproducten

Isoleer nu uw woning en profiteer volop van de voordelen van isolatie. Isoleren betekent niet alleen besparen maar ook een stijging van het wooncomfort en de woningwaarde. Volgens Milieu Centraal zijn in Nederland 3 van de 4 woningen nog niet (goed) geïsoleerd. Dit is dan ook een gemiste kans op een lagere energierekening en hoger wooncomfort.

Hoeveel u kunt besparen en welke isolatiemaatregelen in uw situatie het beste zijn vertellen wij u graag in een adviesgesprek. Onze adviseurs komen geheel gratis en vrijblijvend bij u langs voor een isolatieadvies-op-maat.

Isoleert u uw woning tijdens de Pluimers Dinerweken dan ontvangt u een dinerbon cadeau!* De waarde van deze dinerbon hangt af van wat u isoleert. Bekijk onze menukaart en zie welke cadeaubon u ontvangt bij de isolatiemaatregel zo bepaalt u zelf de hoogte van uw cadeaubon! De cadeaubon kunt u besteden bij meer dan 2.000 restaurants. Bekijk hier bij welke restaurants u de cadeaubon kunt besteden.

Gratis en vrijblijvend isolatie-advies

Het isoleren van een woning is altijd maatwerk, geen woning is hetzelfde. Daarom heeft Pluimers Isolatie altijd eerst een gratis en vrijblijvend isolatie-adviesgesprek met u. Tijdens dit gesprek bekijkt de adviseur uw woning en bepaalt welke isolatiemaatregelen in uw situatie het meeste rendement opleveren. Uiteraard is dit isolatie advies geheel gratis en vrijblijvend.

*Zie actievoorwaarden onderaan deze pagina.

 

Maak een afspraak, vraag hier uw adviesgesprek aan:

 

Persoonsgegevens

Adres

Contactgegevens

Ik ben geïnteresseerd in:

Om welk object gaat het?

Opmerkingen

Vul a.u.b. alle verplichte velden in

Voorwaarden Actie 'Pluimers Dinerwerken'

Onze partners

  • Logo Formido
  • Isolatie Collectief
  • Isolatie werkzaamheden gecertificeerd door SKG IKOB