Sluiten
Pluimers Isolatie
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Beste isolatiebedrijf van Nederland (NBSA)
  • Isolatiepartner van veel energiemaatschappijen
  • Europees marktleider
  • Breed assortiment isolatieproducten

Op deze web-pagina kunt u een gratis isolatie-adviesgesprek aanvragen bij Isolatiebedrijf Pluimers. Pluimers is de isolatiepartner van Kluswebsite.nl, Bouwmaat en Knauf Insulation. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het isoleren van woningen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Welk type isolatie of isolatiemateriaal het beste is in uw situatie vertellen wij u graag in een gratis en vrijblijvend advies-gesprek. Maak nu, onderaan deze pagina, een afspraak met Pluimers. Onze adviseurs komen graag bij u langs.

Spouwmuurisolatie is een slimme investering voor je woning

Spouwmuurisolatie is een slimme investering voor je huis

Spouwmuurisolatie is een slimme verbetering van je woning en heeft veel voordelen. Met spouwmuurisolatie bespaar je ongeveer 25% op de energiekosten, stijgt je wooncomfort en het is goed voor het milieu. Spouwmuurisolatie is een rendabele investering voor woningen die gebouwd zijn voor 1985, bij deze woningen ontbreekt vaak (een goede) spouwmuurisolatie. Wij isoleren onder andere met Knauf Supafil, dit isolatie-materiaal is zeer geschikt om de spouwmuur te voorzien van hoogwaardige isolatie. Isoleren met Supafil zorgt voor topprestaties, in Nederland zijn al meer dan 150.000 woningen geïsoleerd met Knauf Supafil.

Gratis en vrijblijvend advies

Het isoleren van een woning is altijd maatwerk, geen woning is hetzelfde. Daarom komen wij altijd eerst langs, waar u ook woont, en adviseren u graag welke isolatiemaatregel het meeste rendement opleveren. Dit isolatie-advies is helemaal gratis en vrijblijvend, maak nu een afspraak door onderstaand formulier in te vullen. Als gebruiker van kluswebsite ontvangt u nu een gratis energielabel na uitvoering van de isolatie! (deze actie geldt alleen als u op deze pagina uw adviesgesprek aanvraagt en niet elders op de website).

Vraag hier uw adviesgesprek voor spouwmuurisolatie aan

Persoonsgegevens

Adres

Contactgegevens

Om welk object gaat het?

Opmerkingen

Vul a.u.b. alle verplichte velden in

Onze partners

  • Logo Formido
  • Isolatie Collectief
  • Isolatie werkzaamheden gecertificeerd door SKG IKOB