Sluiten
Pluimers Isolatie
Header image

Subsidieregeling Isolatie Noord-Beveland

Isoleer nu uw woning en profiteer van dubbele subsidie op isolatie!

Bekijk hier alle informatie over de subsidie in uw gemeente en de landelijke subsidie regeling. Heeft u genoeg informatie, vraag hieronder direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan!

Vraag hier uw gratis adviesgesprek aan

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens

Ik ben geïnteresseerd in:Opmerkingen

Vul a.u.b. alle verplichte velden in


 
 
 

Subsidieregeling Noord-Beveland

Landelijk vinden er steeds meer ontwikkelingen plaats op het gebied van duurzaamheid. De ambitie is om Nederland een van de schoonste en zuinigste energielanden in Europa te maken. Duurzaam bouwen kan hier een grote bijdrage aan leveren. Zowel bij nieuwbouw als bij bestaande bouw kan veel rendement behaald worden. De gemeente Noord-Beveland stimuleert dit met de subsidieregeling Duurzaam Bouwen. Duurzaam bouwen betekent niet alleen een beperking van de CO2-uitstoot, maar ook een besparing op uw energierekening! Meer informatie? Bekijk de website van de gemeente Noord-Beveland

Landelijke Subsidie (SEEH)

Naast de gemeentelijke subsidie is er ook een landelijke subsidieregeling actief, de zogenoemde: Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH). Deze subsidieregeling is in September 2019 van start gegaan. De SEEH is beschikbaar bij 2 of meerdere isolatiemaatregelen. Er kan tot €10.000,- aan subsidie per woning worden ontvangen. De regeling loopt tot december 2020, met als subsidieplafond 84 miljoen euro. Wees er dus snel bij om uw subsidie zeker te stellen! Meer informatie? Bekijk de website van de RVO

Wij kunnen u ook ondersteunen met de subsidie aanvragen.

Lees hier meer over onze meest gebruikte isolatiemethoden

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is de meest voorkomende isolatiemaatregel bij woningen. Met het isoleren van de spouwmuur kunt u gemiddeld tot 30% besparen. Gemiddeld heeft u spouwmuurisolatie binnen 3–5 jaar terugverdiend. Bij spouw-muurisolatie wordt de lege ruimte opgevuld met isolatiemateriaal.

Vloerisolatie

Koude voeten in huis? Vloerisolatie is de oplossing. Met goede vloerisolatie beperkt u het warmteverlies en voorkomt u een koude vloer in uw woning. Vloerisolatie zorgt voor een aanmerkelijke stijging van de vloertemperatuur. Zo heeft u elke dag heerlijk warme voeten, ook in de winter.

Dakisolatie

Veel zolders zijn donker, stoffig en niet geïsoleerd. Verloren ruimte noemen wij dat bij Pluimers. Want een zolder kan zo mooi zijn! Droomt u ook van een heldere, lichte zolderruimte? Pluimers Isolatie combineert de beste isolatiematerialen met de mooiste afwerkingen.