Sluiten
Pluimers Isolatie

In het voorjaar van 2017 heeft Pluimers bij de familie Vos uit Rotterdam de buitengevel van de woning geïsoleerd. Bij buitengevelisolatie isoleert men niet alleen de buitenmuur maar krijgt de woning ook een geheel nieuwe en fris aanzien.

Dhr. Vos: “Via internet kwam ik in contact met Pluimers en op hun website heb ik een adviesgesprek aangevraagd voor vloer- en buitengevelisolatie. Adviseur Bennie Ligtenberg van Pluimers kwam langs en legde mij keurig alle voordelen van isolatie uit en wat de mogelijkheden zijn met buitengevelisolatie. Mede omdat wij onze woning graag helemaal wilden opknappen besloten wij om de buitengevelisolatie te laten uitvoeren door Pluimers.”

Buitengevelisolatie, de opbouw

Het traject

Bij buitengevelisolatie plaatst men isolatieplaten tegen de buitenzijde van de muur van de woning. De platen worden bevestigd op stalen elementen en zijn ongeveer 10 cm dik. Door de dikte van de platen worden vaak ook vensterbanken aangepast en eventueel een buitenkraan of buitenlamp verplaatst.

Eindsituatie na de isolatie

Nadat de isolatieplaten zijn geplaatst kan de woning worden afgewerkt met steenstrips of stuckwerk. Met deze twee afwerkmethodes zijn de eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van kleur en motief. De familie Vos besloot om de woning af te laten stucen. Dhr. Vos: “Door het lichtgrijze stucwerk is onze woning geheel veranderd, je kent hem nu niet weer.”

"Bij een groot project als dit heb je altijd wel wat kleine foutjes en opmerkingen. Dat is allemaal netjes afgewikkeld en opgelost. De woning is aan het einde mooi opgeleverd, we zijn er erg tevreden mee."

Dhr. Vos uit Rotterdam

Pluimers isoleert woningen in heel Nederland. Selecteer hieronder een provincie om de referenties in die regio te bekijken.