Sluiten
Pluimers Isolatie

Bij de familie Dubbink uit Hellendoorn heeft Pluimers in Augustus 2014 dakrenovatie (d.m.v. HR RenoRoof) uitgevoerd. De prachtige Twentse woonboerderij uit de jaren 50 met wolfseinden is voorzien van het HR RenoRoof-systeem. Bij HR RenoRoof maken wij op een bestaand dak een zogenoemde doosconstructie die wij isoleren met een hoogwaardig isolatiemiddel. Deze vorm van renovatie maakt het dak volledig luchtdicht en de isolatie naadloos. Zo wordt er optimaal rendement behaald.

Naast optimale isolatie is het dak volledig vernieuwd met dakpannen, dakgoten en hemelwaterafvoer. Dit geeft het geheel een fris en bijdetijds uiterlijk waar de familie jarenlang mee vooruit kan.

HR RenoRoof Dakrenovatie

Dakrenovatie oude situatie

Dakrenovatie oude situatie

Oude situatie & opbouw dakconstructie

Aanbrengen isolatie en nieuwe dakpannen

Aanbrengen isolatie en nieuwe dakpannen

 

Nieuwe situatie na dakrenovatie

Nieuwe situatie na dakrenovatie

 

“De begeleiding en uitvoering was zeer goed en deskundig. Van te voren werd alles duidelijk uitgelegd en ik kwam niet voor verrassingen te staan. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en het ging nog eens heel snel ook, binnen een korte tijd zat het nieuwe dak erop.”

Dhr. Dubbink uit Hellendoorn

Pluimers isoleert woningen in heel Nederland. Selecteer hieronder een provincie om de referenties in die regio te bekijken.