Sluiten
Pluimers Isolatie

‘Een gerenoveerd dak met behoud van het uiterlijk van de woning’, dat was de vraag die de familie Noij uit Milsbeek aan ons voorlegde. Met als doel, minder energieverlies door het dak en een lagere energierekening. Met Pluimers HR RenoRoof is alles mogelijk.

HR RenoRoof; een gerenoveerd en geïsoleerd dak in een paar stappen
Allereerst werden de dakpannen van het dak afgehaald en keurig op pallets gestapeld. Zo konden deze, als het renovatiewerk afgerond was, teruggeplaatst worden. De oude panlatten werden verwijderd en afgevoerd. Nadien werd er een nieuwe dakconstructie opgebouwd met platen, folie, panlatten en regels. In deze constructie ontstaat een ruimte die opgevuld is met PIR-isolatie. Tevens zijn de huidige dakgoten vervangen voor nieuwe aluminium dakgoten die weer vele jaren meekunnen.

In de laatste fase van dit project zijn er nieuwe panlatten bevestigd en de oude dakpannen teruggeplaatst. Door de dakpannen te hergebruiken is er aan het uiterlijk van de woning niets of nauwelijks veranderd. Maar toch is het dak in isolatietermen flink verbeterd en kan het weer vele jaren mee.

Dakrenovatie Milsbeek

Nieuwe dakopbouw

 

Dakrenovatie Milsbeek - Nieuwe dakgoten

Dakrenovatie Milsbeek – Nieuwe dakgoten

 

Dakrenovatie Milsbeek

Nieuwe situatie na dakrenovatie

 

Pluimers isoleert woningen in heel Nederland. Selecteer hieronder een provincie om de referenties in die regio te bekijken.