Sluiten
Pluimers Isolatie

Bij de familie Schipper uit Poortvliet heeft Pluimers in Augustus 2014 dakrenovatie (d.m.v. HR RenoRoof) uitgevoerd. De familie bezit twee prachtige rijtjeswoningen uit de jaren ’30 en ze vormen deel van een typisch Hollands straatje. Aangezien de woningen beschikken over een mansardekap was het een uitdaging om het te voorzien van HR RenoRoof.

Bij deze twee woningen is de HR RenoRoof ‘doosconstructie’ op het dak bevestigd en gevuld met een hoogwaardig isolatiemiddel. Nadien is de kap voorzien van nieuwe dakpannen en een prachtig keramisch boeiboord. Hierdoor hebben de twee woningen hun prachtige stijl behouden.

Oude situatie voor de dakrenovatie

Oude situatie voor de dakrenovatie

 

Dakpannen verwijderen en opbouw constructie

Dakpannen verwijderen en opbouw constructie

Eindresulataat na dakrenovatie

Eindresulataat na dakrenovatie

“Het advies en de begeleiding was erg goed. Alle opties en mogelijkheden werden besproken en we hadden regelmatig contact met adviseur Jeroen Bekke. Na de werkzaamheden heeft Pluimers zelfs een glazenwasser geregeld. Wij zijn dan ook zeer tevreden en geven Pluimers een 8 als rapportcijfer.”

Dhr. Schipper uit Poortvliet

Pluimers isoleert woningen in heel Nederland. Selecteer hieronder een provincie om de referenties in die regio te bekijken.