Sluiten
Pluimers Isolatie

Bij een klant uit het Gelderse Steenderen heeft Pluimers in 2014 dakrenovatie (d.m.v. HR RenoRoof) uitgevoerd. De woning, die net aangekocht was, had een dak dat slecht onderhouden en niet goed geïsoleerd was. Pluimers heeft deze woning voorzien van een volledig nieuw dak met een hoge isolatiewaarde.

Oude situatie
Het dak van de vrijstaande woning was in de oude situatie bedekt met grijze dakpanplaten, een kleine dakkapel en een schoorsteen.

Nieuwe situatie
Tijdens de renovatie zijn de dakpanplaten vervangen voor mooie keramische dakpannen en is er een nieuwe dakkapel geplaatst. Door de nieuwe dakkapel is de slaapkamer op de bovenverdieping een stuk ruimer geworden. Verder zijn de oude schoorsteen en dakramen vervangen en is het dak afgewerkt met prachtige zinken bakgoten.

 

Oude situatie voor dakrenovatie

Oude situatie voor dakrenovatie

 

Verwijderen dakpannen en opbouw nieuwe dakconstructie

Verwijderen dakpannen en opbouw nieuwe dakconstructie

 

Dakrenovatie - Eindresultaat

Dakrenovatie – Eindresultaat

"De dakrenovatie verliep, ondanks het slechte weer, vlekkeloos. De nieuwe dakconstructie en zonnepanelen zorgen ervoor dat mijn woning een A-label heeft gekregen."

Dhr. Bobbink uit Steenderen

Pluimers isoleert woningen in heel Nederland. Selecteer hieronder een provincie om de referenties in die regio te bekijken.