Sluiten
Pluimers Isolatie

Bij de familie Janssen uit het Brabantse Rosmalen heeft Pluimers Isolatie in het voorjaar van 2012 de spouwmuren, het dak en de vloer van de woning geïsoleerd met hoogwaardige isolatiematerialen.

De familie Janssen woont in een vrijstaande woning in Rosmalen. De woning, gebouwd in 1968, was nog niet eerder volledig na-geïsoleerd. De heer Janssen: “Onze energierekening was altijd erg hoog. Wij wilden graag besparen op de energiekosten en geen koude en kille trek meer in de woonkamer.”

Duidelijk advies
De familie wilde het meteen goed aanpakken en maakte een vrijblijvende afspraak met Pluimers Isolatie. De heer Janssen: “Adviseur Hans Voortman legde ons erg goed en duidelijk uit hoe woningisolatie werkt en welke mogelijkheden en producten er allemaal zijn. Hij wees ons er ook op dat er subsidiemogelijkheden waren en via de gemeente hebben wij deze ook ontvangen.”

Spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie in Rosmalen

Spouwmuur, vloer en dak
De familie Janssen heeft gekozen voor drie energiebesparende maatregelen: spouwmuurisolatie met HR IsoWool, dakisolatie met HR IsoSpray en vloerisolatie aan de onderzijde met HR IsoSpray. Met deze producten heeft de familie Janssen het volledige advies van de adviseur opgevolgd. Hiermee is de woning, in termen van duurzaam en energiezuinigheid, flink vooruit gegaan.

Forse besparing na de isolatie
De uitvoeringswerkzaamheden vonden plaats in mei 2012. De heer Janssen: “Ik weet het nog goed, ze begonnen die dag erg vroeg en het uitvoerende personeel werkte hard. Na de isolatie is ons energieverbruik met maar liefst 100 euro per maand omlaag gegaan. Dat is een besparing van 1200 euro op jaarbasis, zo verdienen wij de isolatie in vier jaar terug. De kou en kilte zijn verdwenen in de woonkamer en onze zolder is nu zomers lekker koel.”

"Wij besparen 100 euro per maand na uitvoering van de isolatiewerkzaamheden"

Dhr. Janssen uit Rosmalen

Pluimers isoleert woningen in heel Nederland. Selecteer hieronder een provincie om de referenties in die regio te bekijken.