Sluiten
Pluimers Isolatie

In een mooie jaren 50 woonwijk grenzend aan de Noordzee staat de goed onderhouden tussenwoning van de familie Nagel. De woning, gebouwd in 1953, is door de jaren heen verbouwd en aangepast naar eigen wens door de heer Nagel. Het dak en glas zijn vervangen en aan de achterzijde is in 2014 een uitbouw geplaatst. De heer Nagel: “Toen wij bezig waren met onze aanbouw wilden we meteen de isolatie van de bestaande spouwmuren en vloer aanpakken om zo het geheel na hedendaagse maatstaven geïsoleerd te hebben.”

De heer Nagel: “Tijdens een bezoek aan de bouwbeurs in Utrecht kwamen wij in contact met Pluimers. De adviseur op de beurs kon ons goed informeren en dacht mee met ons probleem. We hadden ook andere bedrijven gesproken maar het gevoel bij Pluimers was direct goed en we hebben dan ook een afspraak gemaakt voor een gratis adviesgesprek. Wij waren meteen enthousiast en zijn overgegaan tot opdracht.” Adviseur Frank Altena is namens Pluimers langs geweest en heeft de woning ingemeten en een uitgebreide inspectie uitgevoerd.

 

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie in Den helder

Vlotte uitvoering

Na het bezoek van de heer Altena kon er snel een afspraak voor uitvoering gepland worden. De heer Nagel: “Het plannen van de uitvoering was perfect op elkaar afgestemd door Pluimers. De heren voor de spouwmuren waren in één ochtend klaar en diezelfde dag is in de middag de vloer geïsoleerd wat erg fijn was.” Door het zo op elkaar af te stemmen had de familie Nagel binnen één dag hun woning geïsoleerd.

 

Flinke comfortverhoging en energiebesparing

“Voordat de woning geïsoleerd was hadden wij last van een koude trek over de vloer. Dit is na het isoleren verdwenen en het comfort is flink gestegen. Door de spouwmuurisolatie met wol is de woning sneller op de gewenste temperatuur en houdt deze ook langer vast. Dit zorgt dat de ketel minder snel aan slaat en onze energiekosten zijn gedaald. We zijn na het isoleren een derde minder gas gaan verbruiken wat natuurlijk super is. We zijn dan ook zeer tevreden over de werkzaamheden van Pluimers en geven jullie een dikke 8,” aldus de heer Nagel.

“Het plannen van de uitvoering was perfect op elkaar afgestemd door Pluimers. De heren voor de spouwmuurisolatie (minerale wol) waren in één ochtend klaar en diezelfde dag is in de middag de vloer geïsoleerd wat erg fijn was.”

De familie Nagel uit Den Helder

Pluimers isoleert woningen in heel Nederland. Selecteer hieronder een provincie om de referenties in die regio te bekijken.