Sluiten
Pluimers Isolatie

In Twello (gemeente Voorst) woont de familie Van Duijn in een jaren 60 woning. In 2014 heeft Pluimers hier de spouwmuur en de vloer voorzien van isolatie. Vlakbij het spoor staat de hoekwoning van de familie Van Duijn. Zij waren al langer van plan om hun woning te laten isoleren. De stap werd genomen toen zij in contact kwamen met het huis-aan-huis-team van Pluimers. Een afspraak was snel gemaakt en adviseur Dennis Seuters van Pluimers kwam langs voor een gratis gesprek.

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie in Twello

Productkoffer met demomateriaal

Het dak van de woning was al voorzien van isolatie en ook het glas was al vervangen door HR glas. De spouwmuur en de vloer waren nog niet geïsoleerd. Ook de ketel was aan vervanging toe, dit werd meteen door de adviseur benoemd in het gesprek. Als isolatiemateriaal werd HR IsoWool voor de spouwmuur geadviseerd en HR IsoSpray voor de vloer. De heer Van Duijn: “Ideaal dat de adviseur een productkoffer met demomateriaal bij zich had. Hierdoor kregen we een duidelijk beeld van de producten.”

Warme deken om de woning

De familie was na de netjes uitgevoerde werkzaamheden uiteraard benieuwd hoeveel de isolatie hen had opgeleverd. Dat laat de energierekening duidelijk zien. “Wij hebben het eerste jaar na de isolatie ruim 1350m3 bespaard op het gasverbruik. De warmte blijft langer in huis en de ketel slaat minder vaak aan. Het voelt als een lekkere warme deken om de woning. Een extra pluspunt is dat het merkbaar stiller is geworden in huis. Er rijden hier gemiddeld 12 treinen per half uur langs. We horen de treinen nauwelijks meer”, aldus een uiterst tevreden familie Van Duijn.

“Ideaal dat de adviseur een productkoffer met demomateriaal bij zich had. Hierdoor kregen we een duidelijk beeld van de producten.”

De heer Van Duijn uit Twello

Pluimers isoleert woningen in heel Nederland. Selecteer hieronder een provincie om de referenties in die regio te bekijken.