Sluiten
Pluimers Isolatie

Bij de heer en mevrouw Epping uit het Gelderse Gendringen heeft Pluimers in het voorjaar van 2014 spouwmuurisolatie uitgevoerd. Bij de hoekwoning zijn is ruim 114 meter spouwmuur gevuld met minerale wol. De heer Epping: “Wij hebben onze spouwmuur laten isoleren om verschillende redenen. We wilden graag op de energiekosten besparen en onze woning ‘warmer maken’. De muren voelden vaak koud aan.

Spouwmuurisolatie in Gendringen

De familie Epping merkt goed dat de spouwmuur voorzien is van isolatie. “Wij besparen nu tussen de 30 en 40 euro per maand, jaarlijks is dat toch een mooi bedrag tussen de 360 en 480 euro. Een investering in spouwmuurisolatie is voor ons een uitstekende investering gebleken. Binnen 3-4 jaar hebben wij deze terugverdiend, dat is sneller dan wij hadden verwacht.”

“De jongens die bij ons zijn geweest hebben erg netjes gewerkt, zij hebben ook gebruik gemaakt van een hoogwerker ook dit verliep prima."

Mevr. Epping uit Gendringen

Pluimers isoleert woningen in heel Nederland. Selecteer hieronder een provincie om de referenties in die regio te bekijken.