Sluiten
Pluimers Isolatie

Bij de familie Jongerden uit Huizen heeft Pluimers Isolatie in 2013 de spouwmuren geïsoleerd. De vrijstaande woning, gebouwd in het jaar 1927, was niet geïsoleerd en dit resulteerde in een hoge energierekening.

Spouwmuurisolatie in Huizen Spouwmuurisolatie in Huizen

Na de beoordelingen op de website gelezen te hebben kwam mevrouw Jongerden uit bij Pluimers Isolatie. Ze vroeg een gratis adviesgesprek aan en isolatie-adviseur Daan Senger langs. Mevr. Jongerden legde hem haar probleem van een hoge energierekening voor. Daan vertelde dat oude woningen, gebouwd voor 1970, vaak niet of slecht geïsoleerd zijn en na een uitgebreid endoscopisch onderzoek van de woning adviseerde hij de spouwmuren te laten isoleren met minerale wol. Minerale wol heeft hoogwaardig isolerende eigenschappen en is daardoor uitstekend geschikt als isolatiemateriaal.

Professioneel en vertrouwd gevoel
Familie Jongerden: “Pluimers gaf ons vanaf het begin al gelijk een professioneel en vertrouwd gevoel, dat gaf aan het einde de doorslag. Een andere aanbieder wilde maar één muur isoleren en Pluimers gaf het advies om alles te isoleren. Wij zijn blij dat we dit advies gevolgd hebben want alle buitenmuren voelen niet meer koud aan.”

Forse besparing na de isolatie
De familie is zeer lovend over de besparing met spouwmuurisolatie. “In het eerste jaar hebben wij gelijk al 60 Euro per maand bespaard, op jaarbasis is dit maar liefst 720 Euro! Wij denken er dan ook over na om meer maatregelen te nemen. Op het gebied van comfort zijn wij flink vooruit gegaan; de woonkamer blijft langer
warm en de muren voelen niet meer koud aan. Als rapportcijfer geven wij Pluimers dan ook een dikke 9 en een dikke duim”

"Wij denken er dan ook over na om meer maatregelen te nemen. Na de isolatie zijn wij op het gebied van comfort flink vooruit gegaan; de woonkamer blijft langer warm en de muren voelen niet meer koud aan."

Mevr. Jongerden uit Huizen

Pluimers isoleert woningen in heel Nederland. Selecteer hieronder een provincie om de referenties in die regio te bekijken.