Sluiten
Pluimers Isolatie

De familie Brouwer kwam in contact met Pluimers middels een TV-programma op RTL 4. Pluimers werd in dit programma gepresenteerd en de keuze voor het isolatiebedrijf was dan ook snel gemaakt. Nadat mevrouw Brouwer een gratis adviesgesprek had aangevraagd op de website, kwam de isolatie-adviseur van Pluimers op bezoek.

Spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie in Amersfoort

Op advies van de isolatie-adviseur heeft de familie Brouwer gekozen voor drie verschillende maatregelen: spouwmuurisolatie met minerale wol, dakisolatie met Isover Sonestrong Pro en bodemisolatie met isolatieparels. Hiermee heeft de woning, in termen van duurzaam- en energiezuinigheid, flinke stappen gemaakt. Mevrouw Brouwer blikt nog even kort terug op het traject bij Pluimers. “Het advies van de isolatie-adviseur was goed en duidelijk. Alle maatregelen werden netjes besproken en het vertrouwen was bij mij meteen aanwezig. Ook bij de uitvoeringwerd netjes en zorgvuldig gewerkt. Er zat nog een kier op de zolder en deze was na één telefoontje door Pluimers meteen verholpen,” aldus mevrouw Brouwer.

Behaaglijke woning
Mevrouw Brouwer: “Voorheen was onze zolder altijd koud en onbehaaglijk. Daarom wilden wij de zolder graag goed isoleren met een mooi product. De adviseur van Pluimers wees ons op Isover Sonestrong isolatieplaten. Deze platen hebben er voor gezorgd dat de zolder goed geïsoleerd is De zolder is zo veranderd in een mooie, bewoonbare en comfortabele ruimte.” “Wij zijn uiteindelijk blij dat wij ons geld in de isolatie hebben geïnvesteerd en niet de hypotheek hebben afgelost; nu hebben wij een beter rendement. We hebben nu een behaaglijke woning, de kou van de muur en vloer is helemaal weg. Momenteel kijken we erg uit naar onze jaarlijkse gasafrekening in december, maar voor ons is het rapportcijfer van een 10 nu al op zijn plaats,” aldus mevrouw Brouwer.

 

"Wij zijn uiteindelijk blij dat wij ons geld in de isolatie hebben geïnvesteerd en niet de hypotheek hebben afgelost; nu hebben wij een beter rendement."

Mevr. Brouwer uit Amersfoort

Pluimers isoleert woningen in heel Nederland. Selecteer hieronder een provincie om de referenties in die regio te bekijken.