Sluiten
Pluimers Isolatie

De familie Koelewijn uit Bunschoten- Spakenburg had last van tocht in de woning en had jarenlang een zeer hoge energierekening voordat Pluimers kwam isoleren. Gehuld in de plaatselijke klederdracht verteld mevrouw Koelewijn dat zij graag wilden besparen op hun hoge energiekosten. De familie stookte veel om de woning warm te houden. Daarbij was het extra aantrekkelijk om te investeren in isolatie door het lage rendement die de banken geven op de spaarrekening.

Spouwmuurisoaltie, vloerisolatie, impregneren in Bunschoten-Spakenburg

Meerdere woningen in de straat

De heer Koelewijn: “Er kwam een adviseur van Pluimers aan de deur en we hebben besloten om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. We kenden Pluimers al via de buren. Jullie hebben meerdere woningen in de straat naar volle tevredenheid geïsoleerd.”

Gasverbruik enorm verlaagd

De familie was na de uitgevoerde werkzaamheden uiteraard benieuwd hoeveel de isolatie hen had opgeleverd. Mevr. Koelewijn: “Ons gasverbruik is gedaald van 2923m3 in 2010 naar 1273m3 in 2016. Een verschil van maar liefst 1650m3. ”

Verbeterd comfort
“Het comfort is enorm verbeterd. Voorheen konden we niet voor in de kamer zitten door de koude trek. Deze hinderlijke tocht is nu geheel verdwenen. Ook in de zomer is het goed te merken. De woning is dan 6 tot 7 graden koeler dan voorheen. We zijn zeer tevreden met de woningisolatie uitgevoerd door de firma Pluimers, aldus de familie Koelewijn.”

"Onvoorstelbaar wat de isolatie ons oplevert. Ons gasverbruik is verlaagd van 2923m3 in 2010 naar 1273m3 in 2016. Een verschil van maar liefst 1650m3.”

Mevr. Koelewijn uit Bunschoten-Spakenburg

Pluimers isoleert woningen in heel Nederland. Selecteer hieronder een provincie om de referenties in die regio te bekijken.