Sluiten
Pluimers Isolatie

Al weer ruim twintig jaar geleden kocht familie Woudt de woning van de kerk. De heer Woudt: “Onze woning is gebouwd in 1966 en deed eerst dienst als pastoriewoning van de plaatselijke gemeente.” Nadat familie Woudt een geruime tijd in de woning had gewoond besloten ze over te gaan tot na-isolatie.”

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie in Hardenberg

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie

De heer Woudt: “Wij hadden al van verschillende mensen gehoord over het isoleren van woningen en in die tijd zagen we een gele vrachtwagen van Pluimers in onze straat staan. Via de website hebben wij toen contact opgenomen met Pluimers.” Nadat de familie haar aanvraag had gedaan werd er een gratis en vrijblijvend adviesgesprek ingepland. Namens Pluimers kwam isolatieadviseur Marien Baan langs.

“Omdat onze woning gebouwd is langs een weiland staat deze iedere dag vol in de wind. Dit resulteerde destijds in een koude trek door de woonkamer. Marien Baan gaf aan dat met het na-isoleren van de spouwmuur met HR IsoWool en de vloer met HR IsoSpray de tocht verdwenen zou zijn.” Nadat het adviesgesprek plaatsvond ging de familie akkoord met de uitvoering van de werkzaamheden.

Flinke sprong in het energielabel

Door de twee genomen isolatiemaatregelen heeft de woning van familie Woudt een flinke sprong gemaakt in de energiezuinigheid. De heer Woudt: “De besparing op het energieverbruik verraste ons toch enigszins. Voor de isolatie zaten we op een verbruik van ruim 3700 m3 per jaar. Nadien bespaarden we in het eerste jaar ruim 1000m3 op ons gasverbruik!” Vanwege verkoopplannen is de woning onlangs door een energieadviseur beoordeeld. Door de isolatiemaatregelen kreeg de woning een keurig label. De woning ligt een stuk gunstiger in de markt en de waarde van de woning is gestegen.

"Vanwege verkoopplannen is de woning onlangs door een energieadviseur beoordeeld. Door de isolatiemaatregelen kreeg de woning een keurig label. De woning ligt door de spouwmuur- en vloerisolatie een stuk gunstiger in de markt en de waarde van de woning is gestegen."

De heer Woudt uit Hardenberg

Pluimers isoleert woningen in heel Nederland. Selecteer hieronder een provincie om de referenties in die regio te bekijken.