Sluiten
Pluimers Isolatie

Bij de familie van Veghel uit het Groningse Blijham heeft Pluimers in 2014 het glas vervangen, spouwmuren en vloer geïsoleerd. Na de isolatie is het comfort flink gestegen. Na voorheen in een ruime boerderij gewoond te hebben kocht de familie deze prachtig gelegen Twee-onder-een-kap woning in Blijham. De woning uit 1974 was niet geïsoleerd.

De heer van Veghel:“Mijn vrouw had altijd last van koude voeten waardoor het voor haar nooit comfortabel was in huis. Comfortverhoging was dan ook de reden om de woning te laten voorzien van isolatie.” Duidelijk en professioneel gesprek De heer van Veghel: “We zijn op internet gaan zoeken en kwamen direct bij Pluimers uit waar we online een brochure hebben aangevraagd. Na deze te hebben bekeken is er een afspraak gemaakt.

Spouwmuurisolatie, vloerisolatie en glas vervangen in Blijham

Duidelijk en professioneel

Het gesprek was duidelijk en professioneel en gaf een goed gevoel. In overleg met de adviseur hebben wij besloten om de spouwmuur en vloer te laten isoleren en de woning te voorzien van nieuw isolatieglas. Deze maatregelen zorgen naast comfortverhoging voor het meeste rendement in onze woning.”

Prima eindresultaat

“Pluimers krijgt één en al complimenten van ons. De isolatie werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en het personeel was zeer aardig. Het eindresultaat is prima. Mijn vrouw heeft nu lekker warme voeten en de muren geven geen koude straling meer af. Het vervangen van de ramen door HR IsoGlass zorgt ervoor dat er minder kou binnen komt. Onze woning blijft nu veel langer warm dan voor de isolatie. De spouwmuurisolatie zorgt voor een demping van het geluid. Voorheen hoorden wij elk uur de kerkklok slaan, dit is nu voorbij,” aldus de heer van Veghel.

Snelle terugverdientijd

De heer van Veghel vervolgt: “Naast de besparing op de gasrekening hebben wij via de provincie nog subsidie mogen ontvangen. De investering verdienen we door de isolatie snel terug. We zijn zeer tevreden over Pluimers en bevelen jullie dan ook bij iedereen aan.“

"De isolatie werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en het personeel was zeer aardig. Het eindresultaat is prima. Ik heb nu lekker warme voeten en de muren geven geen koude straling meer af."

Familie van Veghel uit Blijham

Pluimers isoleert woningen in heel Nederland. Selecteer hieronder een provincie om de referenties in die regio te bekijken.