Kom werken bij Pluimers Isolatie

Werken bij Pluimers Isolatie is werken aan een duurzaam Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in isolatie voor spouwmuren, vloeren, daken en isolatieglas. Bij ons familiebedrijf werken 250 mensen dagelijks aan energiebesparing en comfort.

De functie in het kort

Junior Controller is een uitdagende en zelfstandige functie. Je komt te werken in een gezellig team van enthousiaste collega’s die elkaar graag helpen. Op deze afdeling kan je veel leren en jezelf verder ontwikkelen. Hiermee draag je bij aan verdere groei van onze organisatie.

Wat ga je doen?

Kennis start met de juiste data en goede analyses. Als junior controller werk je nauw samen met de concern-controller binnen onze organisatie. Je werkt in een klein en hecht team. Als junior controller ben jij mede verantwoordelijk voor de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de administraties en de rapportages. Op deze manier lever je een bijdrage aan onze dynamische organisatie die streeft naar continue verbetering. Je bent communicatief sterk en een teamspeler. Met jouw stevige en prettige persoonlijkheid draag je zorg voor continuering van de structuur.

Ons aanbod

·       Een baan voor 40 uur per week, met uitzicht op vast dienstverband bij een organisatie die constant groeit en in beweging en ontwikkeling is
·       Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
·       Werken in een ervaren team met enthousiaste collega’s
·       De gezellige werksfeer van een hecht familiebedrijf
·       Locatie: Rijssen, werken op loopafstand van station en winkels

Je komt te werken in een ervaren team met leuke collega’s. Je werkt daarbij direct samen met de concern-controller. Door training(en) en goede onderlinge contacten verbetert jouw kennis iedere dag. Wij bieden je een vaste baan beginnend met een tijdelijke arbeidsovereenkomst. Onze doelstelling is een langdurige samenwerking om zowel ons bedrijf als jouw carrière een flinke impuls te kunnen geven.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, op het gebied van bijvoorbeeld finance & control, bedrijfseconomie, accountancy, bedrijfsadministratie of een andere afgeronde relevante opleiding op HBO-niveau. Het mooiste is dat je 2 tot 5 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke functie. Mocht je minder werkervaring hebben, dan zijn wij ook erg nieuwsgierig naar je! Ook ben je de Nederlandse, Engelse en Duitse taal machtig, omdat je vanuit jouw functie met verschillende stakeholders op internationaal niveau contact zult hebben. Je werkt graag doelgericht en houdt van aanpakken. Je wacht niet af, maar gaat zelf actief op zoek. Je bent sterk resultaat gedreven en kunt prima functioneren in een omgeving die structureel aan verandering onderhevig is. Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, stilstand is achteruitgang!

Acquisitie

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

 

Over Pluimers

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jan Baan. Bel of Whatsapp direct.

Jan Baan
06-43393543

Solliciteer direct

Solliciteren doe je door een C.V. met korte motivatie te sturen t.a.v. afdeling Personeelszaken.

sollicitatie@pluimers.nl