Kom werken bij Pluimers Isolatie

Werken bij Pluimers Isolatie is werken aan een duurzaam Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in isolatie voor spouwmuren, vloeren, daken en isolatieglas. Bij ons familiebedrijf werken 250 mensen dagelijks aan energiebesparing en comfort.

Wij zijn Pluimers Isolatie. Wij voorzien vloeren en spouwmuren en daken van een warme deken. Ons aanbod groeit en we houden het al lang niet meer bij isolatie alleen! Isolatieglas, gevelreiniging, muren impregneren, het hoort er tegenwoordig allemaal bij. Naast besparing en comfort willen wij onze klant ook gemak bieden. En daar hebben we jou voor nodig!

Wie ben jij?

Een soort alleskunner, maar dan wel écht handig. Het belangrijkste is dat je graag iets moois aflevert. Zoals je het voor jezelf ook zou maken, zeg maar. Je houdt van afwisseling en kunt goed met hout werken. We hoeven jou dus niet meer te leren hoe je moet timmeren. Je werkt graag in een team en kunt goed samenwerken. Je hebt minimaal rijbewijs B en bent de volledige werkweek beschikbaar.

Wat ga je doen?

Werken bij Pluimers Isolatie is werken aan duurzaamheid. Samen met je collega maak je vooral mooi zichtwerk. Dat kan een complete aftimmering van een zolder zijn (inclusief isolatie natuurlijk) of de reparatie van een kozijn als je bijspringt in de glasafdeling.

Wat bieden wij:

Een goed salaris conform kennis- en ervaringsniveau met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Afwisselend werk in een dynamisch bedrijf met volop (opleidings)mogelijkheden en kansen om jezelf te ontplooien

Acquisitie

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

Direct solliciteren

Persoonsgegevens(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 50 MB.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jan Baan. Dit kan per    of  

Jan Baan
06-43393543

Solliciteer direct

Solliciteren doe je door bovenstaand formulier in te vullen of ons een C.V. met korte motivatie te mailen.

sollicitatie@pluimers.nl