Sluiten
Pluimers Isolatie
  • Nederlands marktleider
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Beste isolatiebedrijf van Nederland (NBSA)
  • Isolatiepartner van veel energiemaatschappijen
Header image

Agrarisch Isoleren

Vruchtbare samenwerking met agrariërs

De varkens- en pluimveehouderij, AGF bewaarplaatsen, opslag- en koelcellen, biogasinstallaties, wie het over de volle breedte van de agrarische sector heeft over naadloze isolatie, heeft het negen van de tien keer over de marktleider op dat terrein. Inderdaad: over Pluimers Isolatie. Gratis advies over Agrarisch Isoleren? Vraag een adviesgesprek aan

Agrarisch isoleren met HR-IsoSpray

In elk agrarisch bedrijf is het binnenklimaat erg belangrijk. Of het nu gaat om een stal of een AGF bewaarplaats: temperatuur, lucht en de uitstoot van stoffen moeten precies te controleren zijn. Onze isolatietechnieken maken dit een stuk makkelijker voor u.

Agrarisch Isoleren met HR-IsoSpray is in alle opzichten een slimme keus. HR-IsoSpray maken we van de hoogste kwaliteit polyurethaan. Het materiaal is op vrijwel elke ondergrond moeiteloos aan te brengen en hecht veelal zelfstandig zonder primers of bevestigingsmaterialen. Dat scheelt veel koudebruggen en is makkelijker te reinigen dan bijvoorbeeld isolatieplaten.

Naadloze agrarische isolatie
Geen wonder, onze methode waar het gaat om naadloze isolatie leidt aantoonbaar tot én betere omstandigheden voor de dieren én tot een betere conditie van de stal. Bovendien resulteert naadloze isolatie tot beperking van de uitstoot van bijvoorbeeld ammoniak, en in deze economische omstandigheden net zo belangrijk: een lagere energierekening.

Moet de klus snel klaar zijn? Dat is voor Pluimers geen probleem, wij zijn flexibel en hebben korte levertijden. Vraag direct een adviesgesprek aan

Voordelen van Agrarisch isoleren

Korte levertijden

Flexibel

Energiebesparing

Gratis advies over Agrarisch isoleren?

Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Aanvragen

Onze klanten