Sluiten
Pluimers Isolatie
  • Nederlands marktleider
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Beste isolatiebedrijf van Nederland (NBSA)
  • Isolatiepartner van veel energiemaatschappijen
Header image

Utiliteit Isolatie

Utiliteit isolatie van Pluimers

Voor utiliteitsbouw is Pluimers de specialist in isolatie oplossingen. Pluimers heeft ruim een halve eeuw ervaring in utiliteit isolatie. Wij verzorgen isolatie in bijvoorbeeld ziekenhuizen, kantoren, musea, zwembaden en winkelcentra. Door optimaal te isoleren zorgen wij dat het gebruikscomfort stijgt en de energierekening daalt. Onze isolatietechniek is in veel Nederlandse gebouwen te vinden. Isolatie is geen opvallend product. Als bezoeker van een ziekenhuis, stadion, parkeergarage, museum, gemeentehuis, supermarkt, kerk, kantoor, fabriek of school ziet u onze isolatie bijna nooit terug. Terwijl isolatie een van de belangrijkste onderdelen van zo’n gebouw is.

Utiliteitsbouw
Van voetbalstadion tot museum: overal waar mensen komen is energieverbruik een issue. Dit zorgt vaak voor hoge energierekeningen. Isolatie bespaart enorm op de stookkosten en geeft tegelijk veel comfort.

Luchtkwaliteit
Luchtkwaliteit speelt een grote rol in de bouw. Ventilatie en luchtbehandelingssystemen werken alleen optimaal als het gebouw naadloos geïsoleerd is. Onze producten zorgen voor een perfect naadloze isolatielaag.

Technieken utiliteitsbouw isolatie
Het isoleren van objecten in de utiliteitsbouw vraagt om speciale technieken en producten. Omdat het belang van utiliteitsgebouwen vaak groot is, denk aan kantoorpanden waar vele mensen werken, werkt Pluimers altijd intensief samen met de opdrachtgever om zo tot een uitgekiend plan van aanpak te komen.

Gratis advies over Utiliteit Isolatie? Vraag een adviesgesprek aan

Voordelen van Utiliteit Isolatie bij Pluimers Isolatie

1. Stijging gebruiksgemak

2. Grote besparing energierekening

3. Ruim 45 jaar ervaring in het isoleren van objecten

Gratis Utiliteit Isolatie advies?

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Adviesgesprek aanvragen

Onze klanten