Onlangs hebben we in uw gemeente een flyer verstuurd met de vraag of uw woning al geïsoleerd en klaar is voor komende winter. Er zijn namelijk nog teveel slecht geïsoleerde woningen door heel Nederland. Dat blijkt uit de woningmonitor van Natuur & Milieu. Zij geven aan dat er nog 1,5 miljoen woningen zijn die op korte termijn (de komende zeven jaar) verduurzaamd moeten worden omdat ze momenteel een slecht energielabel hebben.

Wist u dat u bij sommige geldverstrekkers met een beter energielabel hypotheekrente korting krijgt?  Er zijn naast een eventuele verbetering van het energielabel nog meer redenen te benoemen waarom het verduurzamen van je  woning interessant is. Door je spouwmuren, dak, vloer of ramen beter te isoleren, verliest uw  woning minder warmte en vermindert u hiermee onnodig energieverbruik. Zo kunt u nog veel geld besparen, met name als uw woning op dit moment nog helemaal niet goed geïsoleerd is.

Ontdek hoe u uw woning kunt verduurzamen en besparen op de korte termijn.

*Bron: Milieucentraal.nl

 

Onderstaande flyer is onlangs verspreid in uw gemeente:

 

 

 

Wilt u eens samen met ons de isolatiemogelijkheden voor uw woning bespreken?

Van dan onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het inplannen van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

 

Mijn gegevens

Vul a.u.b. alle verplichte velden in.

form-row
form-left-wrapper
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
form-right-wrapper

    Vrijblijvend isolatie advies?

    Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs.

    Ja, ik wil vrijblijvend advies