Geen last meer van een vochtige vloer

Last van een vochtige vloer of woning? Het zou zomaar kunnen dat een natte of vochtige kruipruimte hier de oorzaak van is. Wanneer een kruipruimte erg nat is dan kan het vocht door de vloer de woning intrekken. Met bodemisolatie van Pluimers wordt het vocht uit de woning geweerd en het leefklimaat verbeterd. Bodemisolatie wordt uitgevoerd met HR-IsoPearl.

Bespaar op de energiekosten met bodemisolaite

Afhankelijk van de grootte van uw woning en van het energieverbruik kunt u veel op de energiekosten besparen met bodemisolatie.

Meer comfort met bodemisolatie

Kruipruimte isolatie wordt veelal toegepast bij vloeren welke onderhevig zijn aan vocht. Het isoleren van de kruipruimte zorgt ervoor dat kou vanaf de grond niet meer kan optrekken tot de vloer. Zo ervaart u meer comfort.

Wij werken met alleen de beste materialen voor Bodemisolatie

Pluimers werkt voor kruipruimte isolatie met HR-IsoPearl die een bijzonder hoge isolatiewaarde hebben. De parels hebben een vochtwerende eigenschap, oftewel: ze nemen geen vocht op. Ze zijn duurzaam en behouden te allen tijde hun isolatiewaarde. De HR IsoPearl van Pluimers Isolatie is bestand tegen schimmels, vocht en natuurlijke zuren.

Geen last meer van vocht

Kruipruimte isolatie wordt veelal toegepast bij vloeren welke onderhevig zijn aan vocht. Wanneer de kruipruimte veel vocht bevat is dit merkbaar aan de luchtvochtigheidsgraad in de woning. Vaak gaat dit samen met een muffe lucht. Een hoge luchtvochtigheidsgraad is nadelig voor zowel het stookgedrag als de gezondheid. Het isoleren van de kruipruimte zorgt ervoor dat kou vanaf de grond niet meer kan optrekken tot de vloer.

Veelgestelde vragen

1. Wat is bodemisolatie?

Bodemisolatie is een zeer effectieve manier van isoleren. Bij bodemisolatie wordt op de bodem van de kruipruimte een laag HR-IsoPearl aangebracht. Dit is een goed alternatief als vloerisolatie geen optie is.

2. Wat is het verschil tussen vloerisolatie en bodemisolatie?

Vloerisolatie is isolatie van de vloer. Pluimers HR-IsoSpray wordt aangebracht onder de vloer en boven in de kruipruimte. Bodemisolatie is isolatie van de bodem. Isolatiemateriaal wordt aangebracht op de bodem van de kruipruimte.

3. Hoe wordt bodemisolatie aangebracht?

Bij bodemisolatie worden er polystyreenparels (HR-IsoPearl BI) via het kruipgat middels een speciale machine onder de woning ingeblazen.

4. Hoeveel besparing levert bodemisolatie mij op?

Momenteel werkt Milieu Centraal aan een nieuwe rekenmethode om de besparing van bodemisolatie te berekenen.

5. Kan ik subsidie ontvangen voor bodemisolatie?

Jazeker! Voor bodemisolatie kunt u vanaf 2022 €6,- per vierkante meter aan subsidie ontvangen vanuit de ISDE regeling.

Materiaal

Vrijblijvend isolatie advies?

Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs.

Ja, ik wil vrijblijvend advies