Bespaart enorm op de energiekosten

“Van voetbalstadion tot museum: overal waar mensen komen is energieverbruik een issue. Dit zorgt vaak voor hoge energiekosten. Utiliteit isolatie bespaart enorm op de stookkosten en geeft tegelijk veel comfort.” Pluimers Isolatie

Specialist in Utiliteit Isolatie

Voor utiliteit isolatie is Pluimers de specialist. Wij hebben ruim een halve eeuw ervaring in isolatie. Wij verzorgen isolatie in bijvoorbeeld ziekenhuizen, kantoren, musea, zwembaden en winkelcentra.

Begin direct met besparen

Van voetbalstadion tot museum: overal waar mensen komen is energieverbruik een issue. Dit zorgt vaak voor hoge energiekosten. Isolatie bespaart enorm op de stookkosten en geeft tegelijk veel comfort.

Optimaal isoleren

Door optimaal te isoleren zorgen wij dat het gebruikscomfort stijgt en de energierekening daalt. Onze isolatietechniek is in veel Nederlandse gebouwen te vinden. Isolatie is geen opvallend product. Als bezoeker van een ziekenhuis, stadion, parkeergarage, museum, gemeentehuis, supermarkt, kerk, kantoor, fabriek of school ziet u onze isolatie bijna nooit terug. Ondanks dat u het niet ziet is isolatie een van de belangrijkste onderdelen van zo’n gebouw.

Isolatie inclusief Coating

Wij kunnen onze isolatielaag ook afwerken met een coating. De Pluimers Coating is erg sterk en elastisch. Deze ijzersterke toplaag hecht perfect, in de meeste gevallen zelfs zonder noodzakelijke primers. Afwerken met Pluimers Coating beschermt de isolatie in utiliteit gebouwen.

Luchtkwaliteit

Luchtkwaliteit speelt een grote rol in de bouw. Ventilatie en luchtbehandelingssystemen werken alleen optimaal als het gebouw naadloos geïsoleerd is. Onze producten zorgen voor een perfect naadloze isolatielaag.

Technieken utiliteitsbouw isolatie

Het isoleren van objecten in de utiliteitsbouw vraagt om speciale technieken en producten. Omdat het belang van utiliteitsgebouwen vaak groot is, denk aan kantoorpanden waar vele mensen werken, werkt Pluimers altijd intensief samen met de opdrachtgever om zo tot een uitgekiend plan van aanpak te komen.

Welke vorm van isolatie is mogelijk?

Welke materialen zijn geschikt?

Vrijblijvend isolatie advies?

Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs.

Ja, ik wil vrijblijvend advies