“Geen warmteverlies meer van de ramen”

“De ramen in een woning zijn één van de grootste bronnen van warmte- en/of energieverlies. Met het vervangen van enkel of ‘normaal’ dubbel glas voor HR++ isolatieglas voorkomt u warmte-verspilling en bespaart u tot wel 260 m³* op de energiekosten.” Pluimers Isolatie

HR++ isolatieglas van Pluimers

HR++ isolatieglas is dubbel glas met een coating en een isolerend gas tussen de platen, waardoor het super goed isoleert. Deze coating reflecteert de warmte terug de ruimte in, hierdoor isoleert het glas nog beter dan elk ander dubbel glas! Met een uiterst hoge natuurlijke lichttoetreding draagt HR++ bij aan een comfortabele leefomgeving en de gezondheid van de mens.

De voordelen van HR++ isolatieglas

De voordelen van isolatieglas merkt u meteen: het huis blijft warmer en u voelt minder kou en tocht. Als u nog enkel glas had dan bent u ook af van beslagen ramen en vocht op de vensterbank. Ook zijn er veel financiële voordelen: u kunt tot wel 260 m³ besparen op de energiekosten, gemiddeld €310,- per jaar. U kunt subsidie ontvangen voor HR++ isolatieglas. En is het goed voor de waarde van de woning.

Unieke reflecterende coating

HR-IsoGlass of ook wel HR++ isolatieglas genoemd heeft een speciaal aangebrachte coating(laag) in de binnenzijde van het glas. Deze coating reflecteert de warmte terug de ruimte in, hierdoor isoleert het glas nog beter dan elk ander dubbel glas! Naast het beperken van warmteverlies in de winter heeft de coating ook een functie in de zomer. Dan houdt het de warmte van buiten tegen, zo blijft uw woning ‘s winters warm en ’s zomers koel!

HR++ isolatieglas.

Eerst kwam HR-glas op de markt. Toen dat verbeterd werd kwamen er plussen achter: na HR+ glas kwam HR++ glas. Pluimers HR-IsoGlass is HR++ glas heeft de beste isolatiewaarde voor dubbelglas. De isolatiewaarde van glas wordt uitgedrukt in een U-waarde. Hoe lager de U-waarde, hoe beter het glas isoleert. Pluimers HR-IsoGlass heeft een U-waarde van: 1.0 Ter vergelijking, enkelglas heeft een U-waarde van 5,7.

 

*Bron: Milieu Centraal. Besparing o.b.v. €1,20 per m3 gas en een gemiddelde hoekwoning. De huidige gasprijs is voor veel mensen een stuk hoger.

Veelgestelde vragen

1. Wat is HR++ isolatieglas?

HR++ Isolatieglas is een glas dat zes keer beter dan enkel glas isoleert en drie keer beter dan ‘normaal’ dubbel glas.

2. Wat is het verschil tussen HR++ en Triple glas?

Isolatieglas van Pluimers kan in de bestaande kozijnen worden geplaatst. Bij Triple glas moet u ook de kozijnen vervangen. Het glas vervangen voor isolatieglas van Pluimers (HR++ glas) is dus veel voordeliger.

3. Hoe weet ik welk glas ik nu heb?

Enkel glas kunt u snel herkennen, dat bestaat uit 1 glasplaat. Bij dubbelglas ziet u aan de zijkant, bij het kozijn een aluminium strip tussen de platen. Mocht u toch nog twijfelen? Wij komen geheel vrijblijvend langs om het glas te controleren.

4. Is het nodig om glas te vervangen in onverwarmde ruimtes?

Jazeker, dit is ook in onverwarmde ruimtes de moeite waard om te vervangen. U verliest namelijk veel warmte via niet geïsoleerd glas.

5. Hoe lang duurt het plaatsen van HR++ isolatieglas?

De ramen worden binnen een dag vakkundig geplaatst en de latten worden afgewerkt met grondverf.

6. Is het gas tussen de glasplaten schadelijk voor het milieu?

Nee, dit is niet schadelijk.

7. Hoeveel kan ik besparen met HR++ isolatieglas?

Met HR++ isolatieglas kunt u gemiddeld 260 m³* besparen op de energiekosten.

8. Kan ik subsidie ontvangen op HR++ isolatieglas?

Jazeker! Bij minimaal 2 isolatiemaatregelen kunt u subsidie ontvangen. Dus ook op HR++ isolatieglas. Vanaf 2022 kunt u maar liefst €53,- subsidie ontvangen per vierkante meter*.

9. Wat kost HR++ isolatieglas?

De kosten, voor Pluimers HR++ isolatieglas, zijn afhankelijk van: het aantal vierkante meters. Om een goede prijsindicatie te geven komen wij gratis en geheel vrijblijvend bij u langs. Tijdens dit bezoek bepalen we of uw woning geschikt is voor isolatieglas. Na afloop geeft onze adviseur persoonlijk advies over de mogelijkheden en schrijft een vrijblijvende offerte uit. Vraag direct een adviesgesprek aan >

10. Wat is de U-waarde van Pluimers isolatieglas?

De U-waarde van Pluimers HR++ isolatieglas is 1.0. Ter vergelijking, enkel glas heeft een waarde van 5,7. Bij U-waarden geldt: hoe lager hoe beter. Normaal HR++ glas heeft een U-waarde van 1.2, ons glas is dus nóg beter dan normaal HR++ glas.

Meer diensten van Pluimers Isolatie

Ook op isolatieglas is subsidie beschikbaar! Benieuwd hoeveel? Bekijk de subsidie pagina.

Materialen

Vrijblijvend isolatie advies?

Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs.

Ja, ik wil vrijblijvend advies