Isoleer nu uw zoldervloer

Heeft uw woning een houten balklaag? Dan is zoldervloerisolatie mogelijk! Wij isoleren de zoldervloer door middel van HR IsoWool.

Bespaar tot wel 320 m³*

Zoldervloerisolatie kan wel tot 320 m³ besparing op jouw energiekosten opleveren. Deze methode van isolatie is goedkoper dan dakisolatie en u kunt er flink wat energie mee besparen omdat er geen warmteverlies meer via de zolder plaatsvindt. U verkleint er het te verwarmen volume mee en de zolder behoort dan niet meer tot het beschermde volume. Daarom is deze vorm van isolatie zeer interessant.

Voordelen Zoldervloerisolatie

Het voordeel van zoldervloerisolatie door middel van HR-IsoWool is dat dit een kleinere ingreep is dan bijvoorbeeld het isoleren van een dak. Deze manier van isolatie is zeer geschikt wanneer de zolderverdieping als opslagplaats gebruikt wordt. De warmte wordt, al voor het op de onverwarmde zolder komt, vastgehouden in de woning. Dit alles zorgt voor een nog hoger rendement en lagere energiekosten.

*Bron: Milieu Centraal.

Meer diensten van Pluimers Isolatie

Ook op zoldervloerisolatie is subsidie beschikbaar. Benieuwd hoeveel? Bekijk de subsidie pagina. Is uw dak geschikt voor dakisolatie? Bekijk de pagina

Materialen

Voor zoldervloerisolatie werken wij uitsluitend met HR-IsoWool

Vrijblijvend isolatie advies?

Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs.

Ja, ik wil vrijblijvend advies