Duurzaam Lenen

Onze partner Duurzaam Lenen is gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor het verduurzamen van woningen. Het isoleren van de woning kan een flinke investering zijn om in één keer te moeten betalen. Niet iedereen wil hier zijn of haar spaargeld voor gebruiken. Duurzaam Lenen kan u daarbij helpen. Samen met u gaan zij op zoek naar de financiering die het beste bij u past. Zo kunt u al vanaf €34,-* p/m uw woning laten isoleren! (Voorbeeld: spouwisolatie voor een 2 onder 1 kap woning). In veel situaties is de maandelijkse besparing op uw energielasten hoger dan wat u aan aflossing en rente betaalt. Oftewel, u gaat gelijk besparen en u verhoogt uw wooncomfort!

Rekenvoorbeeld*

Voor het financieren van energiebesparende maatregelen bestaan verschillende financieringsoplossingen. Bovenstaande rekenvoorbeeld betreft een indicatieve situatie. Hierbij wordt uitgegaan van een financiering middels de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds. Of dit in uw situatie ook de meest passende financieringsoplossing is, zal nader bekeken moeten worden. De financieringsspecialist van Duurzaam Lenen informeert u graag over de diverse financieringsmogelijkheden.

In sommige gevallen kan een Energiebespaarlening met 0% rente afgesloten worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Deze tabel is voor het laatst bijgewerkt op 1 februari 2023.

Heeft u interesse in woningisolatie i.c.m. financiering?

Vraag hieronder direct een adviesgesprek aan. De aanvraag zal bij onze partner Duurzaam Lenen terechtkomen en zij zullen contact met u opnemen.

 

Ik ben geïnteresseerd in

Er zijn meerdere opties mogelijk.

Ik ben geïnteresseerd in(Vereist)

Mijn gegevens

Vul a.u.b. alle verplichte velden in.

form-row
form-left-wrapper
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
form-right-wrapper

    Duurzaam Lenen (KVK: 08196184 | AFM: 12019228). Duurzaam Lenen is een organisatie die consumenten informeert over hoe zij voordelige financiële producten kunnen afsluiten en/of hoe en hoeveel zij op hun huidige producten kunnen besparen. Het kantoor is gevestigd aan de Boogschutterstraat 1, 7324 AE te Apeldoorn.