Waarom uw oude spouwmuurisolatie verwijderen?

Uw huidige isolatie vervangen kan om meerdere reden. De meest voorkomende reden is verbetering van het comfort en besparing op de energiekosten. Oud isolatiemateriaal kan zijn isolatiewaarde verliezen en leiden tot eventuele vochtproblemen. Met moderne isolatietechnieken en materialen verbetert u niet alleen de energie-efficiëntie van uw woning, maar creëert u ook een gezonde en comfortabele woning.

  • Vaak al binnen 1 dag geregeld
  • Geen afval, wij nemen alles mee
  • Verminderd de kans op vocht en schimmels

Spouwmuurisolatie verwijderen: hoe werkt het?

Bij spouwmuurisolatie verwijderen wordt verouderd isolatiemateriaal machinaal uit de spouwmuur weggezogen middels zuig- en blaastechnieken. Deze werkwijze wordt toegepast wanneer oud isolatiemateriaal niet langer voldoet aan de huidige isolatienormen.

Hoe het werkt

In deze video leggen wij u de stappen uit van spouwmuurisolatie verwijderen:

Veelgestelde vragen

1. Wat is spouwmuurisolatie verwijderen?

Spouwmuurisolatie verwijderen is het verwijderen van isolatiemateriaal dat eerder is geplaatst in de spouwmuur van een woning of gebouw.

2. Waarom spouwmuurisolatie verwijderen?

Soms moet spouwmuurisolatie worden verwijderd, bijvoorbeeld als er renovatie- of onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd en/of het isolatiemateriaal niet meer aan huidige normen voldoet. Na het verwijderen kunnen de spouwmuren opnieuw geïsoleerd worden met hoogwaardig en modern isolatiemateriaal.

3. Wat kost spouwmuurisolatie verwijderen?

De kosten voor het verwijderen van spouwmuurisolatie kunnen variëren. Daarbij spelen diverse factoren zoals de omvang van het project, het type isolatiemateriaal en de bereikbaarheid van de spouwmuur mee. Om een exacte prijs te bepalen, bieden wij een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek aan.

4. Hoe lang duurt spouwmuurisolatie verwijderen?

Doorgaans zijn de isolatiewerkzaamheden binnen een dag afgerond.

Meer diensten van Pluimers Isolatie

Vrijblijvend isolatie advies?

Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs.

Ja, ik wil vrijblijvend advies