Agrarisch isoleren: een slimme keus

“Agrarisch Isoleren met HR-IsoSpray is in alle opzichten een slimme keus. HR-IsoSpray maken we van de hoogste kwaliteit polyurethaan. Het materiaal is op vrijwel elke ondergrond moeiteloos aan te brengen en hecht veelal zelfstandig zonder primers of bevestigingsmaterialen. Dat scheelt veel koudebruggen en is makkelijker te reinigen dan bijvoorbeeld isolatieplaten.” Pluimers Isolatie

Binnenklimaat beter reguleren

In elk agrarisch bedrijf is het binnenklimaat erg belangrijk. Of het nu gaat om een stal of een AGF bewaarplaats: temperatuur, lucht en de uitstoot van stoffen moeten precies te reguleren zijn. Onze isolatietechnieken maken dit een stuk makkelijker.

Naadloos agrarisch isoleren

Geen wonder, onze methode waar het gaat om naadloze isolatie leidt aantoonbaar tot én betere omstandigheden voor de dieren én tot een betere conditie van de stal. Bovendien resulteert naadloze isolatie tot beperking van de uitstoot.

Vruchtbare samenwerking met agrariërs

De varkens- en pluimveehouderij, AGF bewaarplaatsen, opslag- en koelcellen, biogasinstallaties, wie het over de volle breedte van de agrarische sector heeft over naadloze isolatie, heeft het over de marktleider op dat terrein. Inderdaad: Pluimers Isolatie.

Meer diensten van Pluimers Isolatie

Welke materialen zijn geschikt?

Vrijblijvend isolatie advies?

Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs.

Ja, ik wil vrijblijvend advies