Sluiten
Pluimers Isolatie
  • 10 jaar garantie
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Isolatiepartner van veel energiemaatschappijen
  • Europees marktleider
  • Breed assortiment isolatieproducten
Header image

Al sinds 1973 uw isolatiespecialist!

Afbeelding medewerker
Adviesgesprek aanvragen

Compacte en flexibele organisatie

Onze organisatie is compact en flexibel. Afspraken worden centraal ingepland en de kwaliteit volgen en bewaken we op afstand. We garanderen snelle levertijden in heel Europa.

De mobiele eenheid van Pluimers

Voor het werken op locatie maken we gebruik van een hypermodern wagenpark, waarbij elke truck beschikt over een eigen stroom- en luchtvoorziening en dus volledig self-supporting is. Met deze mobiele eenheid bent u optimaal bewapend tegen energieverlies en maximaal verzekerd van een economisch resultaat.

Constante ontwikkeling nieuwe technieken
Want de ontwikkelingen staan bij Pluimers Isolatie niet stil, integendeel. Bestaande isolatietechnieken worden steeds verder verfijnd en verbeterd, nieuwe technieken worden ontwikkeld. Dat gebeurt overigens in nauwe samenwerking met TNO, het Bouwcentrum en SKG-IKOB.

Voorzien in iedere isolatiebehoefte
Dat alles om te kunnen blijven voorzien in, hoe specifiek ook, elke isolatiebehoefte. En u optimaal van dienst te kunnen zijn waar het gaat om het verlagen van uw energiekosten en het verhogen van uw woon- dan wel werkcomfort. Het mag duidelijk zijn: uit privé oogpunt, uit zakelijk oogpunt, als het aankomt op isolatie bent u bij Pluimers Isolatie uit Rijssen aan het juiste, door en door vertrouwde en toonaangevende adres. Met Pluimers Isolatie heeft u uw partner gevonden omtrent duurzaamheid, comfort en energiebesparing. Met bijna een halve eeuw ervaring in isolatie begeleiden wij u graag bij de stappen naar een energiezuinig en duurzaam leven.

Voordelen van Pluimers Isolatie

Bijna een halve eeuw ervaring

Isolatiepartner van veel energiemaatschappijen

Breed assortiment isolatieproducten

Benieuwd wat klanten over Pluimers zeggen

Bekijk per regio wat klanten over ons zeggen

Vragen? Neem direct contact met ons op

Contact opnemen

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Adviesgesprek aanvragen
Vraag een gratis adviesgesprek aan