“De zolder is koel in de zomer en warm in de winter”

“Vóór de isolatie was onze zolder één van de warmste plekken in het huis. De isolatieplaten houden de warmte goed tegen en onze zolder blijft nu lekker koel. In de zomer is het ideaal voor onze kantoorruimte en speelruimte van de kinderen. En straks in de winter is de zolder een stuk warmer”

Besparen op jouw energiekosten

Met goede dakisolatie kunt u tot wel 25%* besparen op de energiekosten! Als het dak goed geïsoleerd is, kunt u er natuurlijk direct een mooie ruimte van maken. Want op een goed geïsoleerde zolder zit u een stuk lekkerder!

De voordelen van dakisolatie

Dakisolatie is een zeer effectieve manier van isoleren. Het houdt de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten. Het dak kan op verschillende manier worden geïsoleerd. Wilt u een mooie afwerking of alleen de isolatielaag? Het is allemaal mogelijk.

Dakisolatie zonder afwerking

Wilt u zelf het dak afwerken of liever helemaal geen afwerking? Dat kan, wij brengen ook alleen de isolatielaag aan. U krijgt dan dezelfde isolatiewaarde als bij afgewerkte dakisolatie. Bij dakisolatie zonder afwerking gebruiken wij purschuim (HR-IsoSpray HFO). Deze vorm van isolatie heeft een hoge isolatiewaarde en maakt het dak ook zonder folie en afwerking compleet winddicht. De beste keuze als het puur om isolatie gaat!

Dakisolatie met afwerking

Veel zolders zijn donker, stoffig en niet geïsoleerd. Verloren ruimte noemen wij dat bij Pluimers. Want een zolder kan zo mooi zijn! Droomt u ook van een heldere, lichte zolderruimte? Pluimers Isolatie combineert de beste isolatiematerialen met de mooiste afwerkingen: van solide basis tot high-end. Maak nu kennis met ons topsysteem: Aurora.

 

*Bron: Milieu Centraal

Veelgestelde vragen

1. Wat is dakisolatie?

Bij dakisolatie wordt het dak aan de binnenzijde geïsoleerd. Dit is mogelijk met of zonder afwerking.

2. Is mijn huis geschikt voor dakisolatie?

Om een goed beeld te krijgen van de situatie komen wij gratis en geheel vrijblijvend bij u langs. Tijdens dit bezoek bepalen we of uw woning geschikt is voor dakisolatie.

3. Welke materialen zijn geschikt voor dakisolatie?

Zoals eerder vermeld is Purschuim (HR-IsoSpray HFO) het meest geschikt voor dakisolatie. Purschuim wordt in vloeibare vorm aangebracht. Zo vormt het zich perfect naar het dak, ongeacht hoe die er uitziet. Wilt u een afgewerkt dak? Dat is ook mogelijk. Vraag direct een adviesgesprek aan en laat u informeren over de mogelijkheden.

4. Hoe lang duurt het aanbrengen van dakisolatie?

Dit is verschillend per systeem. Laat u informeren door één van onze adviseurs. Vraag direct een adviesgesprek aan

5. Hoeveel kan ik besparen met dakisolatie?

Met dakisolatie kunt u wel tot 25%* besparen op de energiekosten. Bij een gemiddelde woning en stookkosten is dit al gauw €500,- per jaar*.

6. Kan ik subsidie ontvangen op dakisolatie?

Jazeker! Bij minimaal 2 isolatiemaatregelen kunt u subsidie ontvangen. Dus ook op dakisolatie. U ontvangt maar liefst €20,- subsidie per vierkante meter*.

7. Wat kost dakisolatie?

De kosten, voor het isoleren van het dak, zijn afhankelijk van: het aantal vierkante meters, de te behalen isolatiewaarde, de dikte van de isolatielaag en afwerking ja/nee. Om een goede prijsindicatie te geven komen wij gratis en geheel vrijblijvend bij u langs. Tijdens dit bezoek bepalen we of uw woning geschikt is voor isolatie. Na afloop geeft onze adviseur persoonlijk advies over de mogelijkheden, het isolatiemateriaal en schrijft een vrijblijvende offerte uit. Vraag direct een adviesgesprek aan

8. Wat is de terugverdientijd van dakisolatie?

Dakisolatie verdient u, afhankelijk van het type woning, soort isolatie en isolatiedikte, in enkele jaren terug. Een verantwoorde investering waar geen spaarrekening tegenop kan.

9. Kan ik door Pluimers Isolatie mijn platte dak laten isoleren?

Wij isoleren geen platte daken. Hiervoor verwijzen wij u naar een lokale aannemer. Wij isoleren alleen hellende daken via de binnenzijde.

Materialen

Voor dakisolatie (onafgewerkt) werken wij met HR-IsoSpray HFO. Dit isolatieproduct is een geformuleerd 2-componenten polyurethaan hardschuim, dat ter plaatse ingezet kan worden voor isolatiewerkzaamheden. Wilt u liever een afgewerkt dak? Bekijk ons dakisolatiesystemen Aurora inclusief afwerking.

Meer diensten van Pluimers Isolatie

Pluimers Isolatie beschikt naast de mogelijkheid van het isoleren van het dak ook over een alternatief, het isoleren van uw zoldervloer. Wist u dat u ook subsidie kunt ontvangen voor dakisolatie en zoldervloerisolatie? Meer informatie vindt u op de volgende pagina’s

Gratis isolatie advies?

Onze adviseur komt gratis en geheel vrijblijvend bij u langs.

Ja, ik wil gratis advies