Isolatie inclusief Coating

“Wij kunnen onze isolatielaag ook afwerken met een coating. De Pluimers Coating is erg sterk en elastisch. Deze ijzersterke toplaag hecht perfect, in de meeste gevallen zelfs zonder noodzakelijke primers. Afwerken met Pluimers Coating beschermt de isolatie op silo’s en tanks.” Pluimers Isolatie

Procescontinuïteit productie

Door het isoleren en coaten van silo’s en tanks wordt zoveel energie bespaart, dat de investering al binnen een aantal jaren terug verdiend is. Industriële isolatie bevordert de continuïteit van het productieproces en zorgt voor een constante temperatuur. Een coating beschermingslaag voorkomt de vorming van corrosie.

Constante temperatuur

Met een goede isolatie wordt de temperatuur constant en dit is gunstig voor de werking van de machine. Onderhoudskosten zullen lager uitvallen en er wordt voorkomen dat machines plotseling uitvallen. Uiteindelijk leidt dit tot een flinke verlenging van de levensduur van de machines en op jaarbasis minder kosten voor onderhoud en vervanging.

Isoleren en coating industrie

Pluimers Isolatie heeft veel ervaring met industrie isolatie- en coating. Het isoleren van tanks met PUR-schuim bijvoorbeeld beschermt tegen corrosie en levert energiebesparing op (omdat er bij tanks een constante temperatuur wordt behouden). Door de vorm van tanks is niet elk isolatiemateriaal geschikt. Gespoten PUR-schuim wél, omdat dit materiaal de unieke eigenschap heeft zich aan elke ondergrond aan te passen. Onze HR IsoSpray HFO hecht op vrijwel alle oppervlakken en vormt een goede isolatielaag zonder onderbrekingen. Dat is voor processen het beste: een constante temperatuur. Ook coating wordt door ons deskundig toegepast. Een coating beschermlaag is voor elke industriële oppervlakte geschikt.

Meer diensten van Pluimers Isolatie

Welke materialen zijn geschikt?

Vrijblijvend isolatie advies?

Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs.

Ja, ik wil vrijblijvend advies