Efficiënter bouwen

Dankzij de isolatie bij nieuwbouw hoeven metselaars niet langer te isoleren. Het inblazen van spouwmuurisolatie met Supafil Cavity XL maakt de bouw veel efficiënter! Steeds meer aannemers van nieuwbouwprojecten kiezen voor spouwmuurisolatie met Supafil Cavity XL. Dit zorgt voor meer comfort voor bewoners en professionele gebruikers en draagt tegelijkertijd aanzienlijk bij aan milieu

Supafil Cavity XL

Knauf Supafil Cavity XL is een glaswolvezel die speciaal is ontwikkeld voor het isoleren van nieuwe holle ruimtes. De glasvezel is waterafstotend en vanwege de hoge dichtheid bij uitstek geschikt om de hele holle ruimte te vullen. Hierdoor kunnen hogere isolatiewaarden worden behaald dan met traditionele producten en een luchtspouw.

Naadloze isolatie

Niets gaat boven een naadloze isolatie. Een isolatielaag van gespoten polyurethaanschuim op de binnenmuur zorgt voor optimale isolatie. De laag wordt niet onderbroken door naden, waardoor een luchtdichte gevel ontstaat. Onze medewerkers zijn bekwaam en ervaren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de professionele isolatie van uw gebouw.

Verlaging van energiekosten, verhoging van woongemak, ook bij nieuwbouw

Voor de bewoners betekent gebouwisolatie niet alleen een verlaging van energiekosten en een verhoging van woongemak, maar ook een actieve bijdrage aan milieubescherming.

Vrijblijvend isolatie advies?

Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs.

Ja, ik wil vrijblijvend advies