Rockfit Fullfill is steenwol van de nieuwste generatie. Dankzij de nieuwe spinnertechnologie biedt deze wol extra thermische isolatie en bovendien bij een lagere inblaasdensiteit dan voorheen.

Blijvend hoge isolatiewaarde
Rockfit Fulfill heeft een blijvend hoge isolatiewaarde, omdat steenwol thermisch niet veroudert. Bovendien zet steenwol niet uit, krimpt niet en zakt niet uit in de spouw. Er kunnen dus geen ongewenste naden en kieren ontstaan. Rockfit Fulfill heeft een isolatiewaarde van λD 0,034 W/m.K bij een ingeblazen gewicht tussen 60-80 kg/m³.

Thermisch comfort
Veel eigenaren van oudere huizen ervaren het: koude binnenmuren en te hoge stookkosten. Dit zijn vaak huizen waarvan de buitenmuren bestaan uit een dubbellaags metselwerk. Met het Inblaaswol-isolatiesysteem Rockfit Fulfill kan de spouw snel en gemakkelijk gevuld worden. Op deze manier worden warmteverliezen in een handomdraai aanzienlijk verminderd.

Waterafstotendheid
Steenwol is waterafstotend en draagt zo bij aan een goede vochtbescherming. Daarnaast is steenwol wel dampopen: waterdamp vindt moeiteloos een weg naar buiten door dampopen steenwol, zonder te condenseren in het materiaal. Als het gebouw in gebruik is, zorgt steenwol voor comfort en een gezonde leefomgeving.

Geluidsisolatie
Steenwol heeft een open poriën-structuur, die ideaal is voor absorptie en regulering van geluid. ROCKWOOL steenwol isolatiematerialen verbeteren de geluidsisolatie en leveren zo een belangrijke bijdrage aan meer rust en een betere gezondheid.

Brandveiligheid
Steenwolisolatie heeft uitstekende brandwerende eigenschappen. ROCKWOOL steenwol heeft een smeltpunt van meer dan 1000 °C en is geclassificeerd in Euro-brandklasse A1, en hiermee gedefinieerd als onbrandbaar. Dit is de beste bescherming die isolatie kan bieden op het gebied van brandbeveiliging. Hoge mate van veiligheid bij brand zorgt ervoor dat kostbare tijd wordt gewonnen voor het redden van mensen.

Circulariteit
Steenwol is een natuurproduct, gemaakt van het vulkanisch gesteente basalt. Een van de meest voorkomende grondstoffen op de planeet.
ROCKWOOL steenwol heeft een lange levensduur van wel 75 jaar en een bewezen lage milieu impact. Bovendien kan steenwol keer op keer gerecycled worden met behoud van de oorspronkelijke kwaliteit.

Vrijblijvend isolatie advies?

Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs.

Ja, ik wil vrijblijvend advies