Knauf_Supafil_keurmerk_web_pad.jpg

 

 

 

  

Spouwmuurisolatie


Spouwmuurisolatie (of muur-isolatieAanbrengen spouwmuurisolatiehoudt warmte binnen en kou buiten. Het isoleren van spouwmuren is één van onze specialiteiten. Het isoleren van de spouw leidt naast veel energiebesparing tot meer woon-comfort. 

 

Spouwmuurisolatie, hoe werkt het?

Een dubbele muur met ruimte ertussen (de spouwmuur) scheidt uw woonkamer van de buitenlucht. Het is belangrijk dat deze spouwmuur goed geïsoleerd is. Dit voorkomt dat warmte verloren gaat en kou binnenkomt. Bij een nieuwbouwwoning wordt de isolatie tijdens de bouw aangebracht. Bij oudere huizen is de spouwmuur vaak ongeïsoleerd. Spouwmuurisolatie is een relatief kleine ingreep aan uw woning. Het is dan ook niet van belang dat u aanpassingen aan uw woning doet alvorens er geïsoleerd kan worden. Bekijk hier onze werkwijze.

 

  

 

Spouwmuurisolatie; met diverse materialen

Bij Pluimers Isolatie verzorgen wij onder meer spouwmuurisolaties. Bij spouwmuurisolatie gaat het om het aan-, of beter gezegd het inbrengen van isolatiemateriaal in de spouw van uw woning. Vervolgens wordt dit materiaal via vulgaten in de muur gespoten. Deze vulgaten zijn meestal niet groter dan de voeg en worden na het isoleren weer netjes weggewerkt.

 

Zoals u mag verwachten van een isolatiebedrijf dat kwalitatief sterk in de markt staat zijn wij in bezit van alle certificaten en betrokken bij diverse brancheorganisaties zoals onder meer het SKG-IKOB, VENIN en de Isolatiewaarborg. Zo bent u verzekerd van kwalitatieve en duurzame spouwmuurisolatie. 


Interesse in spouwmuurisolatie?

Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Graag tot binnenkort.

 

Onderzoek m.b.t. spouwmuurisolatie

Door het ministerie van V.R.O.M., de Gentse universiteit en branche-vereniging VENIN is onderzoek verricht naar het na-isoleren van spouwmuren. De eindverslagen en conclusies kunt u hier downloaden.

 

Onderzoek_VROM.jpg   Onderzoek_universiteit_Gent.jpg   Venin_brochure.jpg

Pluimers voordelen

  • Wij garanderen korte        levertijden
  • Wij hebben 40 jaar ervaring in isolatie
  • Wij zijn actief in meer dan 10 landen
  • Wij bezitten alle keurmerken en certificeringen
  • Ruime ervaring met alle vormen van isolatie
  • U bespaart gegarandeerd op uw energiekosten
  • Investering binnen 3 tot 5 jaar terugverdiend*
  • 10 jaar garantie op alle isolatievormen

Direct contact

+31(0)548-516225

+31(0)548-520655

info@pluimers.nl

Bel mij terug

Gratis adviesgesprek

8,6

1372 beoordelingen

97% beveelt Pluimers aan

   Lees hier de uitgebreide beoordelingen of beoordeel Pluimers zelf.