“We zitten er alsnog comfortabel bij”

“Onze woning heeft geen spouwmuur. Wij dachten: helaas geen spouwmuurisolatie voor ons. Maar Pluimers Isolatie had een perfecte oplossing: gevelisolatie. Ze hebben van binnenuit de muren geïsoleerd en wij hebben deze zelf afgewerkt met gipsplaten. Zo zitten we er alsnog comfortabel bij.”
dhr. Groot Hulze

Gevelisolatie in de nieuwbouw

Het is van groot belang dat een nieuw te bouwen woning gelijk (en eenmalig) goed wordt geïsoleerd. Deze vorm van isolatie wordt dan ook, naast bestaande bouw, met name toegepast in de nieuwbouw. De isolatielaag wordt, voordat de buitenmuur wordt opgemetseld, tegen de binnengevel aangebracht. Daarna kan er een start worden gemaakt met het opmetselen van de buitenmuur. Deze manier van isoleren brengt het voordeel met zich mee dat het volledig naadloos en luchtdicht is. Zo is uw woning gegarandeerd goed geïsoleerd.

Meer informatie over gevelisolatie?

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over isolatie van Pluimers? Neem dan nu contact met ons op of vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. U wenst het comfort en de energiebesparing van een geïsoleerde woning maar de woning heeft geen spouwmuur? Dan is gevelisolatie van Pluimers Isolatie de ideale oplossing. Pluimers voorziet al bijna een halve eeuw woningen van verschillende soorten gevelisolatie. Deze manier van isoleren kan zowel aan de binnen- als buitenkant van de muur worden gedaan.

1. Wat is gevelisolatie?

Bij gevelisolatie (zowel van binnenuit als van buitenaf) voorzien wij de woning van een goed isolerende laag HR-IsoSpray

2. Verzorgen wij ook afwerking bij gevelisolatie?

Nee, wij brengen enkel de isolatielaag aan op de gevel.

Subsidie

U kunt subsidie ontvangen op gevelisolatie. Benieuwd hoeveel? Bekijk de pagina subsidie voor meer informatie

Materialen

Voor gevelisolatie werken wij uitsluitend met HR-IsoSpray HFO.

Vrijblijvend isolatie advies?

Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs.

Ja, ik wil vrijblijvend advies