Sluiten
Pluimers Isolatie

Het instituut van de Nationale Business Succes Award (de NBSA) heeft Isolatiebedrijf Pluimers onlangs uitgeroepen tot branchewinnaar in de isolatiebranche. Met deze Award, die wordt gezien als een van de belangrijkste ondernemersprijzen in ons land, wordt Pluimers beloond voor de toonaangevende rol die het bedrijf al jarenlang heeft in de isolatiebranche.

Zeven selectiecriteria

Jaarlijks worden de best presterende bedrijven in uiteenlopende branches door een deskundige jury (aan de hand van zeven selectiecriteria*) genomineerd voor deze award. De deskundigheid, vakmanschap, top-dienstverlening en service van Pluimers en de vele samenwerkingen met de beste partijen in de energiebranche hebben geleid tot een onderneming die de toon zet als het aankomt op het isoleren van gebouwen aldus het oordeel van de nominatiecommissie van het NBSA.

Ondertitel

Beste onderneming van Nederland

Naast branchewinnaar is Pluimers ook genomineerd voor de Award ‘Beste onderneming van Nederland’. In totaal worden er in 2016 bijna 300 Nederlandse bedrijven genomineerd voor deze prestigieuze award. De winnaar van deze Award wordt bekend gemaakt in februari 2017. Naast deze nominatie voor beste Nederlandse onderneming is Pluimers ook genomineerd voor de subcategorieën beste Innovatieve Onderneming, beste in High Tech en beste in Bouw.