BNR op bezoek bij Pluimers Isolatie

Op 25 februari 2021 was BNR Nieuwsradio op locatie in ons kantoor in Rijssen met het programma Zakendoen met als presentator Thomas van Zijl. BNR Zakendoen besteedt extra aandacht aan de verkiezingen. Pieter Grinwis (ChristenUnie) en Marinus Tabak (VVD) gingen met elkaar in debat over energie, klimaat en warmtevoorziening. Hoe gaan we de klimaatdoelen van 2030 halen? En welke middelen zijn er tot onze beschikking? Check de website van BNR voor de samenvatting en het terugluisteren.

Mede mogelijk gemaakt door de NVDE

Het Energiedebat in Zakendoen werd mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE). BNR Zakendoen presenteert in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen een serie van debatten. Deze waren live te horen op donderdag 18 februari, 25 februari en 4 maart van 1300-1400 uur op BNR. Ook was Paul Eidhof, clusterdirecteur Benelux van Apollo Vredestein te gast. Hij sprak over de ontwikkelingen in de auto-industrie van autobanden.

Energie debat #2

Hoe gaan de ChristenUnie en de VVD ervoor zorgen dat we de klimaatdoelen halen? En: Hoe gaan we in de toekomst aardgasvrij wonen? Dat en meer is besproken in het tweede BNR Zakendoen energiedebat, met: Pieter Grinwis (fractievoorzitter ChristenUnie Den Haag en de nummer 5 op de kandidatenlijst) en Marinus Tabak (directeur van de RWE-elektriciteitscentrale in Eemshaven en de nummer 41 op de kandidatenlijst voor de VVD). Luister het debat hier terug

Inzichtgesprek met Aeronamic

Ook was Reinoud Siezen, vice president Business Development & Programs bij Aeronamic te gast bij ons op locatie in Rijssen. De vliegtuigonderdelen van Aeronamic zitten in bijna elk vliegtuig op aarde. Ook onderhoudt het bedrijf uit Almelo de Joint Strike Fighters van heel Europa en Azië. In 2020 viel de helft van de omzet weg. In het inzichtgesprek legt het bedrijf uit hoe ze dat te boven gaan komen.

Vrijblijvend isolatie advies?

Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs.

Ja, ik wil vrijblijvend advies