Ontvang na uitvoering van de isolatiewerkzaamheden een gratis hotelovernachting voor 2 personen inclusief uitgebreid ontbijt bij één van de ruim 110 unieke Fletcher hotels in Nederland. Vraag snel uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan, laat uw woning door ons isoleren en u kunt onbezorgd gaan genieten van een overnachting naar keuze!

 

Pluimers zomerweken | Gratis hotelovernachting

De zomer is bij uitstek een goed moment om isolatie aan te brengen. De temperatuur buiten is warmer wat de kans kleiner maakt dat de werkzaamheden vertraging oplopen door bijvoorbeeld slecht weer. Een ander voordeel van isoleren in de zomer is dat u meteen de voordelen van een goed geïsoleerde woning ervaart. Tijdens de zomermaanden blijft de warmte langer buiten en de koelte binnen. Hierdoor bent u minder afhankelijk van airconditioning en ventilatoren. Goed voor een lagere energierekening en meer comfort in uw woning.

De zomer is bij uitstek een goede periode om er fijn op uit te gaan. Heerlijk een weekend uitwaaien aan de kust of bijvoorbeeld genieten van het mooie landschap in Limburg. Het kan allemaal met de gratis hotelovernachting voor 2 personen inclusief uitgebreid ontbijt bij een van de vele Fletcher hotels in Nederland.  Zo geniet u niet alleen van een comfortabele woning en een lagere energierekening, maar ook van een heerlijk nachtje weg voor twee!

 

 

Vrijblijvend isolatie advies?

Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs.

Ja, ik wil vrijblijvend advies