Sluiten
Pluimers Isolatie
  • Gemiddelde terugverdientijd van 5-7 jaar
  • Hoog rendement
  • Hoger comfort
  • Meestal binnen 1 dag uitgevoerd
  • Duurzaam product
  • Gemiddeld 14% besparen op gasverbruik
  • jaar garantie
Header image

Isolatieglas

Het beste isolerende glas voor uw woning: HR-IsoGlass van Pluimers

Afbeelding medewerker
Adviesgesprek aanvragen

Bespaar tot 15%* op uw energierekening.

Isolatieglas met hoog rendement, Pluimers HR-IsoGlass! De ramen in een woning zijn één van de grootste bronnen van warmte- en/of energieverlies. Met het vervangen van enkel of ‘normaal’ dubbel glas voor Isolatieglas (Pluimers HR-IsoGlass) voorkomt u warmte-verspilling en bespaart u enorm op uw energiekosten.

Drie keer beter dan ‘normaal’ dubbel glas!

HR-IsoGlass isolatieglas staat bekend om de uitzonderlijk hoge isolatiewaarden. Het isoleert maar liefst zes keer beter dan enkel glas en drie keer beter dan ‘normaal’ dubbel glas. Zo zorgt het voor minder warmteverlies en meer comfort. Bij een buitentemperatuur van 0 graden Celsius is de temperatuur aan de binnenzijde van HR-IsoGlass ruim 11 graden hoger dan enkel glas.

Wat is isolatieglas?
Isolatieglas van Pluimers isoleert zes keer beter dan enkel glas en drie keer beter dan ‘normaal’ dubbel glas. Isolatieglas met hoog rendement, Pluimers HR-IsoGlass!

Unieke reflecterende coating
HR-IsoGlass heeft een speciaal aangebrachte coating(laag) in de binnenzijde van het glas. Deze coating reflecteert de warmte terug de ruimte in, hierdoor isoleert het glas nog beter dan elk ander dubbel glas! Naast het beperken van warmteverlies in de winter heeft de coating ook een functie in de zomer. Dan houdt het de warmte van buiten tegen, zo blijft uw woning ‘s winters warm en ’s zomers koel!

* Bij gemiddeld stookgedrag.
Bron: Milieu Centraal.

Voordelen HR-IsoGlass

Pluimers HR-IsoGlass isoleert beter dan enkel- of normaal dubbelglas. Hierdoor bespaart u op uw energierekening en verdient de investering zich dubbel en dwars terug.

Tot 15%* besparing

Meer comfort

In één dag geplaatst

Interesse in Isolatieglas?

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs. Maak meteen een afspraak en ga voor isolatieglas van Pluimers.

Maak een afspraak

Onze partners

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Adviesgesprek aanvragen
Vraag een gratis adviesgesprek aan