De praktische én duurzame isolatie-oplossing voor de gehele (nieuwbouw)woning

Met Knauf Supafil Cavity XL kiest u niet alleen voor absolute topkwaliteit, deze gevarieerde isolatieoplossing van Knauf Insulation is ook nog eens voor de gehele woning toepasbaar. Uitsluitend gecertificeerde en door Knauf Insulation getrainde medewerkers werken met de Supafil-producten. Een extra zekerheid voor een tiptop en duurzaam eindresultaat!

Bekijk de productvideo hieronder:

Oplossing voor sneller isoleren

Wilt u ook bijdragen aan de snelle realisatie van de 200.000 nieuwbouwwoningen die nodig zijn? Kijk dan eens anders naar de spouwmuur. Omdat er in de bouw een steeds groter tekort is aan metselaars wilt u niet dat zij hun kostbare uren besteden aan het isoleren, maar doen waar ze goed in zijn: metselen.

Pluimers heeft in samenwerking met Knauf Insulation een revolutionaire oplossing: Supafil Cavity XL. Dit product kan altijd worden aangebracht, ongeacht het weer. In tegenstelling tot de traditionele bouwwijze, waarbij de isolatiedekens soms weken achtereen blootgesteld worden aan weersinvloeden. Supafil-inblaaswol is specifiek ontwikkeld voor de thermische isolatie van de brede spouwmuren bij nieuwbouw. De inblaaswol wordt via het binnenspouwblad ingeblazen door ons. De unieke vezelstructuur van dit product geeft een blijvende optimale verdeling in de spouw. Het is waterafstotend door de behandeling van de vezels met siliconen. Er wordt geen bindmiddel toegevoegd.

In de praktijk

Voor bouwbedrijf Burgmans hebben wij dit nieuwbouw wooncomplex voorzien van Cavity XL. Omdat het complex aan beide zijden tegen de aangrenzende bebouwing is gerealiseerd, werd er van binnen naar buiten gebouwd. Om het geheel tóch voldoende te kunnen isoleren, koos Burgmans voor Supafil Cavity XL. Bekijk het project hieronder:

Interesse in dit product voor uw project? Neem contact op met productspecialist Matthijs via het contactformulier hieronder

Persoonsgegevens

 

Toch nog meer informatie? Bekijk de documenten hieronder:

Pluimers Knauf Supafil Cavity XL