Een speciale techniek: HR-IsoPlus35

Pluimers Isolatie gaat met HR-IsoPlus35 die uitdaging graag aan. Door de zeer goede eigenschappen van HR-IsoPlus 35 kan een extreem winddichte en isolerende isolatielaag worden aangebracht. Wij hebben die methode, gelet op het hoog renderende isolatie-effect, een heel toepasselijke naam gegeven: Pluimers HR-IsoPlus35. Heel in het kort komt deze methode erop neer dat naderhand de opencellig en hoog isolerend polyurethaanschuim (PUR) wordt aangebracht.

 

HR-IsoPlus35: Revolutionaire injectiemethode

De isolatie kan worden aangebracht door middel van een vast boorpatroon. Hiervoor worden 2 boordiameters gebruikt namelijk 12 of 14 mm. Deze kleine boordiameters zorgen ervoor dat er bij kleine voegen (bijv. knip- of snijvoegen) zo goed als geen beschadigingen aan de hoeken van de stenen worden veroorzaakt.

Door de al jarenlange ervaring is dit een bewezen methode met vele voordelen. Om te beginnen omdat er juist daar wordt geïsoleerd waar bij woningbouw verreweg het meeste isolatie-effect valt te bereiken: de schil van de woning. Daarnaast staat de methode om te beginnen garant voor een ongekend hoge luchtdichtheid.

Vrijblijvend isolatie advies?

Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs.

Ja, ik wil vrijblijvend advies